NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Værktøj / program til søgemaskineoptimering (SEO)

Skrevet/opdateret af Thomas Skov Iversen

At holde styr på sine søgeord og deres placering på Google kan være en overvældende opgave. Især hvis du har mange vigtige søgeord, som du forsøger at rangere højt på, kan det være svært at holde et overblik. Heldigvis er der hjælp at hente, og det behøver ikke koste dig en øre! TinyRocketLab.com er en dansk virksomhed, som tilbyder et simpelt stykke software, der kan hjælpe dig med at holde styr på din SEO samt dine vigtigste søgeord og deres placering i søgemaskinerne.

TinyRocketLab er let at anvende, og det kører alt sammen i din browser. På denne måde kan du logge ind og anvende programmet, så længe du blot har adgang til en browser og internet. TinyRocketLab fås i en gratis version, som giver dig alle de basale funktioner og features. Dog skal du op og betale et mindre beløb om måneden, hvis du vil have den fulde effekt af dette SEO værktøj.

Kom i gang med TinyRocketLab´s SEO værktøj her: TinyRocketLab.com

Nedenfor kan du se en lille video, som giver en ide om, hvordan programmet fungerer, og hvor simpel og intuitiv brugerfladen er.

video

Bliv ekspert i SEO og kom til tops i Google!

Har du mod på at blive endnu bedre til SEO og få din side helt til tops i Google, så bør du overveje at tage NemProgrammering.dk´s online søgemaskineoptimerings kursus for begyndere. Klik og læs mere herunder!

Video tags:
Denne video relaterer til emner såsom: Værktøj til søgemaskineoptimering, SEO, gode søgeord på google, Kontroler placering af søgeord, hjælp til søgeord, SEO for begyndere


Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jens Lund    05-10-2014

Hej Lav den på dansk, det lyder ikke særligt godt... Syntes ikke den giver særlig meget info.... :O(