NemProgrammering.dk logo

Lær Excel | Grundlæggende Excel kursus for begyndere

Lær Excel

  Skrevet af: Redaktionen     15-05-2017     Skrevet i: Off topic

Kunne du godt tænke dig at blive meget bedre til Excel, måske ligefrem så god, at du kan kalde dig for ekspert? Hvis ja, så læs med nedenfor, hvor du får mulighed for at tage et af danmarks bedste og ikke mindst billigste kurser i grundlæggende Excel!


excel
excel kursus Få fuld adgang til alle videoer og vores Excel e-bog!
Få adgang nu!
Videolektioner: 38 Kursus længde: 8 timer E-bog: 200 sider Ubegrænset adgang Kursusbevis Pris: 399 DKK Virksomhed eller underviser?
Kurset er senest opdateret eller gennemgået: 8. juli 2024

Med Excel kurset fra NemProgrammering.dk vil du lære grundlæggende Excel helt fra bunden.

Kurset er et online kursus, som består af en lang række videolektioner samt en e-bog på over 200 sider.

Kurset foregår på den måde, at du får adgang til samtlige videolektioner, som du kan følge i kronologisk rækkefølge. Vi starter i de første videoer ud med de helt grundlæggende ting i Excel og bevæger os så stille og roligt fremad, indtil vi når de mere avancerede emner såsom VBA-programmering og makroer.

Sideløbende med at du ser videoerne, kan du følge med i den e-bog som også leveres sammen med det dette online kursus. E-bogen beskriver alt hvad du bør vide om Excel og lidt til. Mange af de emner som videoerne vil undervise dig i, vil også være dækket af e-bogen, således at du også har et opslagsværk, efter du har gennemgået videomaterialet.

E-bogen og videoerne komplementerer hinanden på den måde, at hvis du vil se, hvordan noget gøres i praksis efter du har læst om det i e-bogen, så kan du typisk finde en tilhørende videolektion og se, hvordan underviseren forklarer og viser emnet.

Hvad er inkluderet?

Med dette kursus får du følgende:

  • Adgang til alle 36 undervisnings-videoer. Videolektionerne leveres som download, så du altid kan have dem liggende på din egen computer.
  • E-bog på over 200 sider. E-bogen leveres som PDF, så du kan downloade og printe den ud, hvis du ønsker det.
  • Alt leveres med ubegrænset adgang, så du også om et år kan tage kurset igen, hvis du ønsker det!

Kurset kort fortalt

Hvem er underviserne?

Dine undervisere er Thomas Mørch Iversen og Lene Tissot Koch. Lene har produceret de fleste af videolektionerne, mens Thomas både har lavet videoer samt skrevet hele den medfølgende e-bog om Excel. Lene har i mange år undervist i blandt andet Excel, mens Thomas har arbejdet med Excel som konsulent hos en lang række danske virksomheder.
Excel underviser Lene Excel underviser Thomas

Hvad vil du lære?

Kurset er meget omfattende og berører næsten alle områder af Excel lige fra grundlæggende funktioner til pivotabeller og VBA-programmering. På denne side kan du se et komplet overblik over alle videolektioner samt et uddrag af de kapitler, der findes i e-bogen.

Hvordan får du adgang videoerne og e-bog?

Efter du har købt adgang til kurset, vil du modtage en mail, hvori du finder links til download af alle videolektioner samt e-bogen. Så snart du har hentet dine filer, er du klar til at starte kurset – alt hvad du skal gøre er at afspille den første video, og så er du igang!

Vi anbefaler, at du først ser alle videoerne og derefter læser e-bogen. Du kan evt. blot bruge e-bogen som opslagsværk, hvis du føler, at videoerne har været nok til at lære dig det du ville.

Hvorfor vælge at lære Excel online?

Måske har du allerede set på andre Excel kurser, og du har måske også bidt mærke i, at det hurtigt kan blive meget dyrt, hvis man vil lære Excel ved at tage på et fysisk kursus. Derudover kan det være svært lige at finde en eller to hele dage, hvor man kan møde op og modtage undervisning.

Med et online kursus undgår du at skulle tage fri fra arbejde eller bruge en hel weekend på at lære Excel – du kan se videolektioner hvor du vil og hvornår du vil. Derudover er vores online kursus langt billigere end fysiske kurser, da vi ikke skal betale for leje af lokale, frokost til kursister osv. Faktisk koster vores online Excel kursus omkring 1/10 af, hvad et fysisk Excel kursus koster, og vi kan garantere dig for, at du vil lære mindst lige så meget med vores kursus, som du ville have gjort på et 2-dages fysisk kursus.

Med dette online Excel kursus får du desuden livslang adgang, hvilket betyder, at du altid vil kunne gense videoerne og læse e-bogen, hvis du lige skal have opfriske dine Excel evner.