NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Kontrolpanelet i Prestashop

Prestashop kursus | Lav din egen webshop med Prestashop
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Kenneth Hansen, Khansen IT

I denne video gennemgår vi de forskellige menuer og funktioner i Prestashop kontrolpanelet. En god forståelse af mulighederne med Prestashop vil på længere sigt gøre det lettere for dig at arbejde med systemet. Derfor er det en god idé at sætte sig grundigt ind i alle funktioner så man kan få det maksimale ud af systemet.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Pestashop kursus, Pestashop guide, Gratis Pestashop undervisning, Pestashop video tutorials på dansk, Pestashop introduktion, muligheder med Pestashop, Pestashop, webshop, e-commerce, kontrolpanel

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Gitte    02-12-2014

Har installeret PrestaShop via 1-click på UnoEuro, og også installeret dansk sprog via jeres video, men backoffice står stadig på engelsk. Hvordan løser jeg det problem?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Hans    17-05-2013

Efter jeg installerede den dansk sprogpakke, viste den kun dansk på siden, men ikke i backoffice, selvom jeg slog det til under My Preferences. Jeg fik tilmed fejlmeldingen: "Your .htaccess file must be writable." Under Localization > Languages. Hvad kan der være galt og hvordan finder jeg den skjulte fil?