NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Responsive hjemmesidedesign | Introduktion

Kursus i responsive webdesign | Lr at lave responsivt design
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Zaki Wasik

Dette er den første video i vores serie om responsive design på NemProgrammering.dk. Vi vil i denne video gennemgå, hvorfor et responsiv webdesign er så vigtigt i dag, og hvilke typer designstrategier der findes. Vi vil først kigge på de udfordringer webudviklere i dag møder, når de skal udvikle hjemmesider, som skal være brugervenlige og fungere på alle skærmstørrelser.

Vi skal i denne forbindelse også kigge på grid-systemer, mere præcist fixed og fluid grid-systemer, som er to forskellige måder at opbygge layouts til sin hjemmeside. Dertil kigger vi også på to forskellige layout-strategier nemlig adaptive layouts og responsive layouts. Sidst men ikke mindst vil vi også komme ind på dedikerede mobil websites, som er en tredje strategi en webudvikler kan vælge, når han skal udvikle websites til mobile enheder.

Hvis du ikke er sikker på hvad responsive design egentlig er for noget, så anbefaler vi, at du læser følgende artikel: Hvad er responsive design?

Dette kursus forudsætter, at du allerede har kendskab til HTML og CSS. Har du ikke dette, så anbefaler vi, at du først gennemfører vores gratis HTML og CSS kurser:

HTML kursus
HTML5 kursus
CSS kursus
CSS3 kursus

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: responsive design kursus, responsive design tutorial, respsonsiv web-design vejledning, responsive hjemmeside design for begyndere, introduktion til adaptive designs, responsive designs og mobile sites.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    19-12-2017

Så skulle videoerne spille 100% og være en del lettere at lytte til :-)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    16-12-2017

Hej Morten, Undskyld det sene svar - men bedre sent end aldrig! Vi får efterredigeret videoerne i denne uge, så det bliver lidt mere behageligt at lytte til :-) Mvh. Thomas


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Morten    20-08-2017

I bliver simpelthen nødt til, at redigere i videoerne fra Zaki, da ingen kan holde den smasken og synken ud. Det er med garanti, at i har mistet en del "seere" på den front - inklusiv mig. Man kunne eventuel når det sker tone ned for lyden og op igen. Beklager, men jeg må finde et andet sted, at læse og lære om det her emne.