NemProgrammering.dk logo

10 gode grunde til at programmører er sjovere at date

  Skrevet af: Redaktionen     07-05-2021     Skrevet i: Off topic

Vi har talt med skribenten Kirsten Nielsen fra Droemmekaeresten.dk, der hjælper danskerne med at finde de rigtige dating sites, her med hendes 10 gode grunde til at programmører er sjovere at date!

1. If-else-tænkning er logisk og reducerer drama

En af grundstenene i programmering er if-else-udsagnet. Programmører tænker derfor meget over årsag og virkning. Hvis de udfører en bestemt handling, vil de sandsynligvis få et bestemt resultat. De tænker, før de handler, og handler normalt konsekvent.

En programmør ville f.eks. tænke sådan her, hvis man sætter det op i kode:

hvis (LaverSarkastiskjoke == sand)
KærresteVrede++;
ellers
KærresteGlæde++;

En kvindelig programmør opsummerer det meget godt på Twitter:

2. Empati kommer naturligt

Programmørens job er at udvikle apps og software møntet på specifikke brugere. Regelmæssigt arbejde med andre mennesker i tankerne gør, at de fleste programmører har et over-gennemsnitligt niveau af empati.

Dette betyder, at programmører forstår dine små særheder og præferencer. De ved, at alle har deres egne behov, og de vil handle omhyggeligt, inden de træffer en beslutning, der kan påvirke dig.

3. De har altid arbejde

Det er meget eftertragtet at kunne kode i nutidens verden, og programmører er efterspurgt i de fleste brancher. Skulle de blive fyret, kan programmører derfor også nemt overføre deres færdigheder til et nyt firma.

Plus, en date, der tjener gode penge, kan også forkæle dig med luksuriøse gaver og oplevelser. Dette er naturligvis sekundært, men dog en god bonus.

4. De kender værdien af ​​at rydde op

I programmering refererer affaldsindsamling til at rydde op i hukommelsen på et program. Derfor er det ingen overraskelse, at programmører ved, hvordan de skal rydde op efter sig selv. De kan tage opvasken, tage affaldet ud og smider ikke tøj på gulvet. Du finder altså sjældent store rodehoveder, fordi de ved, hvilke problemer rodet fører til.

Herunder kan du se, hvordan en programmør tænker oprydning hele tiden, når han/hun koder:

5. Programmører er gode til at kommunikere

En af grundstenene i god kodning er klar kommunikation. For at forklare en potentielt forvirrende blok af kode bruges kommentarer til at tilføje mere info. Det er derimod unødvendigt at forklare indlysende funktioner.

Oversat til romantik betyder det, at programmører er gode til kommunikation. De er glade for at tale om vigtige ting i livet, men vil ikke belemre dig med ubetydelige detaljer.

6. Kompatibilitet er et regelmæssigt fokus

Software overlever ofte deres forventede levetid. Derfor er næsten alle programmører nødt til at håndtere kompatibilitetsproblemer på et eller andet tidspunkt. Men dette gør dem kun til bedre partnere. De har ikke urealistiske forventninger og ved, at det vigtigste aspekt af kompatibilitet er, hvad der er indeni.

7. De elsker at kysse

Alle programmører kender reglen KISS, hvilket står for Keep it simple, stupid! Hvis du kan reducere ti linjers kode til fem, skal du gøre det.

Denne enkelhed vil helt sikkert smitte af på deres privatliv. At holde det simpelt er den bedste strategi. Plus, det skader jo ikke at tage dette bogstaveligt og kysse “bare fordi”.

8. En programmør kan nemt afkode dit sprog

Selvom de måske kun taler ét sprog, er de fleste programmører flydende i flere programmeringssprog. Dette gør, at programmører kan afkode og tale dit kærlighedssprog relativt let. Uanset om du reagerer bedst på kvalitetstid, en personlig gave eller søde ord, vil de gøre deres bedste for at kommunikere kærlighed på den måde, der er vigtigst for dig.

9. Programmører færdiggør, hvad de starter

Du finder ingen overspringshandlinger her – programmører færdiggør, hvad de starter. Når de først er begyndt på en opgave eller arbejder på noget for dig, kender de betingelserne og stopper ikke, før de er opfyldt.

En programmør ville f.eks. tænke sådan her:

while (GaveFærdig == false) {
Arbejdpågave();
}

Oversat til almindeligt dansk, så er den en løkke, og den bliver ved med at køre en funktion, hvor der arbejdes på gaven, indtil betngelsen ovenfor ikke længere er “false”, men “true”.

10. Tålmodighed er standarden

Programmører bruger meget tid på at skrive kode, men lige så meget (hvis ikke mere) på at fikse den. De kan bruge timer på at debugge deres software og søge efter små fejl. Det kan være ekstremt frustrerende, men sådan en dedikation betyder, at de er mere tålmodige end de fleste. At vente et par minutter ekstra på, at du bliver klar, er intet problem i forhold til at søge efter en manglende karakter i et hav af kode.

Hvis (Kærlighed == Ægte)

Har vi fået overbevist dig om, at programmører er fantastiske livspartnere? Logisk tænkning, empati og effektiv læring er alle værdifulde egenskaber i et parforhold, og du får svært ved at finde et andet erhverv, hvor alle disse attributter kan findes ét sted.

Hvis du nogensinde har datet en programmør, så fortæl os dine historier i kommentarerne. Programmører, hvilke andre egenskaber mener du gør dig til en perfekt partner?

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *