NemProgrammering.dk logo

5 moduler til Prestashop du ikke kan leve uden

  Skrevet af: Ekstern Blogger     05-01-2017     Skrevet i: Prestashop

prestashop moduler

Hvis du ejer en webshop drevet med CMS systemer Prestashop, eller bare overvejer at starte en netbutik med netop det CMS system, så kommer her et bud på 5 moduler du ikke kan leve uden.

One Page Checkout

Det er bare et kedeligt faktum, Prestashop er som standard født med et elendigt tjek ud flow. Det betyder, at man på relativt kort tid vil smide en masse potentielle kunder væk, fordi de simpelthen ikke kan finde vej gennem flowet. Heldigvis er der råd for det, der findes nemlig flere moduler på markedet der forenkler processen, kigger man så de moduler i kortene så opdager man, at der kun er et af dem der er virkelig godt.

Det finder du her: http://addons.prestashop.com/en/express-checkout-process/6841-one-page-checkout-for-prestashop.html

Dchandler

Hvis du arbejder med SEO, og det bør du gøre som webshop ejer, så vil du på et tidspunkt opdage, at Prestashop er bygget så flere URL’s kan indholde det samme indhold. I SEO branchen kalder man det duplicate content, og det har i mange år været en SEO dræber ikke at have styr på den slags. Heldigvis findes der et lille og billigt, og snedigt modul til håndtering af det. Modulet er det nok mest populære SEO modul til Prestashop, og er købt af mere 5000 Prestashop ejere, og anvendes af flere store SEO firmaer i både Danmark og udlandet.

Du finder modulet her: http://addons.prestashop.com/en/seo-natural-search-engine-optimization/7228-duplicate-content-handler.html

301 URL Redirect

Et andet godt og simpelt, men relativt vigtigt SEO modul gør det nemt, at opsætte redirects. Det kan bruges hvis du nedlægger kategorier eller produkter og ønsker at brugeren eller de indgående links til siden skal flyttes til et andet sted i butikken. Opsættes der ikke redirect dør brugeren og dine indgående links i en 404 fejl. Du finder det lille fikse modul her: http://addons.prestashop.com/en/url-redirects/11399-301-302-303-url-redirects-seo.html

Google shopping med google merchant center

Googles shopping løsning er kommet for at blive. Det er en feature de tilbyder i deres adwords annonceringsdel. Har du selv lavet produkt søgninger i google for nyligt, så er du helt sikkert røget i fælden med en produkt annonce, for de gør det bare nemt og enkelt for brugerne at sammenligne priser på ens produkter helt ude i søgeresulterne.

Google shopping kræver, at man kan levere et produkt feed til google. For de fleste butikker er en uoverskuelig, for ikke at sige umulig opgave, at vedligeholde et sådan feed, hvis det altså ikke kan ske automatisk. Og det er netop den sidste del modulet hjælper med. Det kræver desværre en hel del opsætning, at komme i gang, men når man så først er ovre det, så er der billige konverteringer i sigte!

Du finder modulet her: http://addons.prestashop.com/en/price-comparison/1768-google-merchant-center-google-shopping.html

Product by attributes

Mange butikker fører samme vare I flere farver. Gør du også det, men synes det er for kompliceret at skrive unikke beskrivelser til alle farverne, så er her en lækkker og nem løsning der gør, at du alligevel kan få alle farverne listet så det ligner unikke produkter i katergorierne. Modulet er en plug and play løsning fuldstændig uden opsætning, den eneste ulempe ved modulet er, at det ikke lister farve varianterne som seperate produkter ved en intern søgning i butikken.

Du finder modulet her: http://addons.prestashop.com/en/combinaisons-customization/20451-products-by-attributes.html


Artiklen er skrevet af Tim Petersson som bla. er involveret i webshoppen dressme.dk og forbrugerguiden varmepumpe-guide.dk

Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Forum stats

  • 1145 Antal brugere
  • 1610 Antal emner
  • 8067 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!