NemProgrammering.dk logo

Et lille fif til et godt design – eller bare til at krydre dit eget lidt

  Skrevet af: Kenneth     11-10-2012     Skrevet i: CSS og CSS3, JQuery

Hej allesammen

Nu er jeg så aktuel her på siden, og skal vi ikke starte ud med det, som mange folk har svært ved, når de er nybegyndere. Nemlig design.

Mange af jer er måske gode til design, har måske en baggrund som grafisk designer, eller har blot magiske fingre i photoshop eller lignende. Her kommer så et lille tip til hvordan du kan gøre dit nuværende design endnu bedre, samt hvordan du kan lave et flot og enkelt design på ingen tid.

Løsningen hedder Twitter Bootstrap. Det er en samling af CSS og JavaScript, som kan bruges til mange flotte ting. Du kan finde nogle eksempler på hvordan det ser ud her

Det er eksempler på hvordan det kan se ud hvis man bruger det selvstændigt. Det kan blive rigtig flot, hvis man er kreativ. Og det bedste af det hele er at man i deres Customize-sektion kan fravælge de ting man ikke vil have med i sin egen personlige udgave af Bootstrap. Man kan også ændre diverse CSS-elementer i sektionen.

Det er også muligt at kombinere bootstrap med et andet design, hvis man f.eks kun vil have nogle af funktionerne. Et eksempel på hvordan man kan kombinere bootstrap og et custom design kan ses på siden her.
Dog skal man være opmærksom på at hvis man har anvendt sit eget stylesheet til at style siden med, og derefter har brug for at indsætte bootstrap, så skal man bootstrap.css linket øverst på siden og dernæst sit eget stylesheet, da browseren læser det i kronnologisk rækkefølge.

I kan hente jeres egen custom bootstrap her

Nu hvor I har fået dette lille tip, så vil jeg blot ønske jer god fornøjelse med at designe jeres webprojekter.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *