NemProgrammering.dk logo

Gavekort til onlinekursus på NemProgrammering.dk

Ekspert indlæg
Gavekort online kursus
Thomas Iversen

  Skrevet af: Thomas Iversen     02-10-2018     Skrevet i: Kommunikation

Mangler du ideer til manden eller kvinden der har alt? Så er et gavekort til et af vores onlinekurser måske en idé for dig!

Som noget nyt kan du købe vores kurser som gavekort og give det som gave til en du holder af. Et gavekort til et onlinekursus er en perfekt julegave eller fødselsdagsgave til en der har alt.

Med et gavekort til et af vores onlinekurser får modtagerne mulighed for at lære noget nyt eller styrke sine kompetance indenfor et bestemt felt.

Det kunne f.eks. være:

Der er med andre ord rigtig mange muligheder for en god og anderledes gave!

Hvordan køber man et gavekort og hvordan fungerer det?

På alle vores premium kurser findes der et punkt der hedder “Køb som gavekort”. Dette skal du blot trykke på, hvorefter du vil kunne købe kurset som gavekort.

Efter du har gennemført dit køb, sender vi dig automatisk en ordrebekræftelse samt et download-link til gavekortet, lige til at printe og pakke ind.

På selve gavekortet vil det være tydeligt beskrevet, hvordan modtageren indløser det, og kommer i gang med kurset.

Har du spørgsmål til vores gavekort eller vores kurser generelt, skal du være velkommen til at skrive til os her: Kundeservice.

Eksempel på gavekort

Herunder kan du se et eksempel på, hvordan et gavekort fra NemProgrammering.dk ser ud. I eksemplet er det lavet til vores Pyhton kursus:

gavekort

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.