NemProgrammering.dk logo

Grafisk Design Kursus | Lær at bruge Photoshop og InDesign

  Skrevet af: Redaktionen     17-08-2017     Skrevet i: Off topic

Grafisk design kursus

Leder du efter et kursus i grafisk design? Så er det kommet til det helt rigtige sted!

Her på NemProgrammering.dk tilbyder vi et komplet grafisk kursus, hvor du vil blive undervist på dansk via videoguides online.
Vores grafiske kursus består af to kurser, et Photshop kursus kursus samt et InDesign kursus.

Hvis du allerede nu er klar på at give dig i kast med kurserne, kan du herunder klikke dig direkte videre til det kursus du ønsker at starte med:

Vores online videokurser er bygget op, så du lærer de forskellige programmer at kende fra bunden. Vi starter ud med det helt grundlæggende teknikker og metoder og øger så sværhedsgraden jo længere vi kommer frem i kurset. Du vil altså opleve en blød læringskurve, som stille og roligt vil gøre dig bedre og bedre til grafisk design.

Videolektionerne har en meget praktisk tilgang til undervisningen. Det betyder, at hver lektion vil vise dig helt konkret, hvordan du bedst anvender de forskellige værktøjer i programmerne. I InDesign kurser vil du desuden i de sidste videoer lære hvordan du laver dit eget vistkort, en brochure, en flyer, et banner til hjemmesider og et produktlabel.

Vores Photoshop kursus for begyndere er 100% gratis, mens du skal betale et mindre beløb for at få adgang til vores InDesign kursus. Sammenligner man vores online grafiske kursus med traditionelle grafiske kurser, så svarer det til ca. 3 dages på et fysisk kursus. Den helt store forskel ligger dog i prisen, hvor du nemt kan komme til at betale over 10.000 kr. for et grafisk kursus – her er prisen 1/10

Et par smagsprøver!

Du kan herunder se de første videor i vores InDesign og Photoshop kurser. Brug videoerne til at finde ud af, om vores kurser er noget for dig!

Lektion 1 fra Photoshop kurset

 

Start det fulde kursus her

Lektion 2 fra InDesign kurset

 

Start det fulde kursus her

Vi håber at de ovenstående smagsprøver på vores kurser, har givet dig mod på at starte på et af vore kurset. Alt hvad du skal gøre for at komme igang er at klikke dig videre til det kursus du ønsker at starte på og derefter klikke dig ind på lektion 1. Herfra skal du blot følge videoerne kronologisk indtil du er ved vejs ende og har gennemført det samlede kursus.

Du kan selvfølgelig vælge kun at tage et af vores grafiske kurser, hvis du f.eks. kun ønsker at lære InDesign.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.