NemProgrammering.dk logo

Grafisk Design Kursus | Lær at bruge Photoshop og InDesign

Grafisk design kursus

Leder du efter et kursus i grafisk design? Så er det kommet til det helt rigtige sted!

Her på NemProgrammering.dk tilbyder vi et komplet grafisk kursus, hvor du vil blive undervist online via danske videolektioner.
Vores grafiske kursus består pt. af to kurser, et Photshop kursus kursus samt et InDesign kursus. Vi arbejder desuden på et avanceret Photoshop kursus samt et Illustrator kursus.

Hvis du allerede nu er klar på at give dig i kast med kurserne, kan du herunder klikke dig direkte videre til det kursus, du ønsker at starte med:

Vores online videokurser er bygget op, så du lærer de forskellige programmer at kende fra bunden. Vi starter ud med det helt grundlæggende teknikker og metoder og øger så sværhedsgraden jo længere vi kommer frem i kurset. Du vil altså opleve en blød læringskurve, som stille og roligt vil gøre dig bedre og bedre til grafisk design.

Videolektionerne har en meget praktisk tilgang til undervisningen. Det betyder, at hver lektion vil vise dig helt konkret, hvordan du bedst anvender de forskellige værktøjer i programmerne. I InDesign kurser vil du desuden i de sidste videoer lære hvordan du laver dit eget vistkort, en brochure, en flyer, et banner til hjemmesider og et produktlabel.

Vores Photoshop kursus for begyndere er 100% gratis, mens du skal betale et mindre beløb for at få adgang til vores InDesign kursus. Sammenligner man vores online grafiske kursus med traditionelle grafiske kurser, så svarer det til ca. 3 dages på et fysisk kursus. Den helt store forskel ligger dog i prisen, hvor du nemt kan komme til at betale over 10.000 kr. for et grafisk kursus – hos os er prisen 1/10.

Undervisere

På vores kurser vil det være Jonathan og Jeppe, som vil være dine undervisere.

Adobe Indesign underviser
Jeppe har over 20 års erfaring med InDesign, og har siden 2008 være selvstændig med Shaped.dk, som specialiserer sig i 3D grafik.
Adobe Photoshop underviser
Jonathan har arbejdet med Photoshop i mere end 8 år. Han ejer jonathanfilskov-photography.com, hvor han arbejder med fotografi og videoproduktion

Et par smagsprøver!

Du kan herunder se de første videor i vores InDesign og Photoshop kurser. Brug videoerne til at finde ud af, om vores kurser er noget for dig!

Lektion 1 fra Photoshop kurset

video

 

Start det fulde kursus her

Lektion 2 fra InDesign kurset

video

 

Start det fulde kursus her

Vi håber at de ovenstående smagsprøver på vores kurser, har givet dig mod på at starte på et af vore kurset. Alt hvad du skal gøre for at komme igang er at klikke dig videre til det kursus du ønsker at starte på og derefter klikke dig ind på lektion 1. Herfra skal du blot følge videoerne kronologisk indtil du er ved vejs ende og har gennemført det samlede kursus.

Du kan selvfølgelig vælge kun at tage ét af vores grafiske kurser, hvis du f.eks. kun ønsker at lære InDesign.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.