NemProgrammering.dk logo

Implementer de digitale muligheder i din online marketingstrategi

Digital markedsføring

  Skrevet af: Redaktionen     18-09-2017     Skrevet i: Off topic

Reklame

Moores lov der hævder, at antallet af transistorer i et integreret kredsløb vil fordobles hver 18 måned, beskriver meget godt den digitale udvikling de seneste 50 år.

Loven, der har haft en kæmpe indvirkning, og som nogle mener nærmest har dikteret udviklingen af ny elektronik og de dertilhørende digitale muligheder, er et tegn på, at en virksomhed der arbejder i den teknologiske verden skal følge med for ikke at falde bagud. Et godt eksempel er hele bevægelsen med internet of things (IOT), der kan beskrives som en ’intelligentliggørelse’ af hverdagens apparater.

Dette gælder også online markedsføring, der selvfølgelig afhænger af teknologi, og som i stigende grad bliver en større del af virksomheders samlede markedsføringsstrategi. Vi giver dig derfor gode råd til, hvilke digitale muligheder du kan implementere.

Sikkerhed af dine digitale værdier

I takt med at dine aktiver og værdier befinder sig digitalt, bliver det vigtigere at have et ordentligt sikkerhedssystem. Dette bliver underbygget af, at de derude der gerne ville have fingrene i dine informationer selvfølgelig også udnytter de digitale muligheder, og derved bliver bedre til at bryde din sikkerhed.

Dette stiller større krav til dit antivirusprogram og din evne til at sikre din internetforbindelse. En måde hvorpå du kane efterleve disse krav er at oprette en VPN forbindelse. VPN står for virtual private network, hvilket meget godt beskriver, hvad den kan.

Med VPN får du en krypteret forbindelse til internettet gennem en virtuel tunnel, der nærmest er ubrydelig. I praksis omskriver krypteringen data, så de er ulæselige og derved ubrugelige for vedkommende, der prøver at bryde den.

VPN er en af de mest effektive og lette måder at gøre dit internetbrug sikkert og anonymt, og er derved nærmest obligatorisk ved realisering af dine online markedsføringsstrategier. Det er dog langtfra alle VPN-forbindelser der er lige gode. På VPNguiden får du derfor en oversigt over de forskellige VPN forbindelsers styrker og svagheder.

Vælg det rigtige webhotel

Når du benytter dig af en eller flere hjemmesider, er det vigtigt at have sted, hvor alle dine filer bliver lagret. Det er præcist hvad et webhotel gør, og det er obligatorisk at have, hvis andre skal kunne se din hjemmeside.

Hertil er det vigtigt, at du vælger det rigtige webhotel. I modsætning til mange andre ting kan billige webhoteller sagtens være gode. Det er bare vigtigt, at du vælger et, hvor der er nok plads til dine behov, hvilket selvfølgelig er forskelligt virksomhed til virksomhed.

Marketing automation

Vi skal nu over i en teknologi, der er lidt mere markedsføringsorienteret. Marketing automation er på alles læber, og det er der en god grund til. Det er nemlig en gylden mulighed for at hæve dine markedsføringstiltag til et helt nyt niveau.

Kort fortalt er marketing automation en IT-løsning, der understøtter dine andre marketing-processer. Det er en måde, hvorpå du kan personalisere din virksomheds kommunikation. Hvis du for eksempel har en virksomhed, der udbyder kurser omkring præsentationsteknik, er det at sende de potentielle kunder informationer omkring disse kurser, der passer til, hvor de er henne i købsbeslutningsprocessen.

Den typiske kunde er nemlig blevet mættet af den klassiske push-annonce og har brug for at blive ’nurturet’ gennem købsbeslutningsprocessen. Marketing automation bliver sat i kraft, så snart du har fået et lead. Det vil sige, at din kunde har på den ene eller anden måde har interageret med din virksomheds interface. Når vedkommende har gjort det bliver personen ført ind i hele automation-processen.

Du har altså udarbejdet et system, der automatisk udsender forskellige oplysninger i kunden i forhold til, hvor kunden er i beslutningsprocessen. Ved at skræddersy disse oplysninger til den enkeltes rejse, er der meget større sandsynlighed for, at vedkommende konverterer.

Marketing automation kræver en del at dine IT-løsninger, og det resulterer ofte i en radikal ændring af din overordnede markedsføringsstrategier. Til gengæld er afkastet, når det kører også til at tage og føle på.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.