NemProgrammering.dk logo

Kurser i webudvikling | Gratis online undervisning fra NemProgrammering.dk

webudvikling kursus

  Skrevet af: Redaktionen     10-05-2017     Skrevet i: CSS og CSS3, HTML + HTML5, JavaScript, JQuery, PHP

På NemProgrammering.dk tilbyder vi en lang række webudvikling kurser, til dig som f.eks. gerne vil lære at lave lækre webapplikationer, men som ikke ønsker at betale mange tusinde kroner for et fysisk kursus. Vores kurser er nemlig online-kurser, og de består af en lang række gratis videolektioner, som vil lære dig at kode / programmere i en lang række relevante sprog indenfor webudvikling.

Og ja, du læste rigtigt. Lang det fleste af vores kurser er 100% gratis. Det eneste du skal bruge er adgang til internettet og en computer, tablet eller smartphone, og så vil du være klar til at gå igang med vores kurser. De programmer vi bruger i videoerne vil hovedsageligt også være open source programmer, hvilket vil sige, at du vil kunne downloade dem helt gratis. Dette sikrer, at alle kan være med, da kurserne ikke forudsætter indkøb af dyrt software.

Der er heller ingen krav til specifikke kompetencer indenfor webudvikling for at kunne følge vores kurser. Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med. Dog vil vi anbefale dig at starte der, hvor de fleste starter, nemlig med HTML og CSS, hvis du aldrig har arbejdet med webudvikling før.

Vores webudviklingskurser

Nedenfor finder du vores samlede udvalg af kurser, som alle er relateret til webudvikling. Det eneste du skal gøre er, at vælge et sted at starte!

Client-side kurser

Server-side kurser

Hvorfor tage et kursus i webudvikling?

Der er mange gode grunde til at tage et kursus i webudvikling.

Helt generelt kan man sige, at vores dagligdag bliver mere og mere digitaliseret. Mange services findes nu online, og der findes efterhånden ikke den virksomhed med respekt for sig selv som ikke har hjemmeside eller måske ligefrem en webshop.

Med et kursus i webudvikling vil du være i stand til at følge med udviklingen og dygtiggøre dig indenfor et håndværk, som der med sikkerhed vil blive brug for i fremtiden. Man kan således nævne følgende gode grunde til at tage et kursus i webudvikling:

  • Styrk/forny dine kompetencer og få job indenfor webudvikling
  • Opbyg et grundlag for at udleve din drøm om at lave din egen hjemmeside eller webshop
  • Få indsigt og forståelse for webudvikling, så du bedre kan kommunikere med udviklere på din arbejdsplads
  • Gør det fordi det er sjovt at kode – specielt når man kan lære det helt gratis ;-)

 

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *