NemProgrammering.dk logo

Hvad er det lige det der affiliate marketing er?

  Skrevet af: Ekstern Blogger     31-05-2015     Skrevet i: Affiliate Marketing

Affiliate marketing er et provisionslønnet arbejde, der for alvor kræver selvjustits og evnen til at stræbe efter noget større. I hvert fald, hvis man gerne vil op og tjene store penge. Er man derimod en lille orm som mig, der bare godt kan lide at tjene et par tusinde kroner og samtidigt gerne vil lære noget nyt om internettet. Ja, så er der skam også muligheder.

Jeg har eksempelvis selv, under 24 timer før dette er skrevet, udgivet indlægget “pizzadej og fyld” på pizzastenen.dk. Artiklen ses her: Pizzadej og fyld. Denne har til formål at ramme google, således at en eventuel søgning på “pizzadej” på sigt gerne skulle give mig nogle kroner på kistebunden. Indtil videre har jeg lavet (sidstnævnte er købt) følgende sider og tjent et femcifret beløb på selvsamme, igennem adsense og affiliate: Pizzastenen.dk, simon-hansen.blogspot.dk, degratisapps.dk og gadgethunter.dk.

Så jeg ved ikke alt, men lidt gør jeg dog!

Affiliate? Hvordan gør man?

For at komme igang med affiliate marketing som jeg har gjort det, må du først enten starte en blog eller købe dig et domæne og opbygge en hjemmeside. På denne hjemmeside laver du nogle gode artikler og du begynder at dele med vennerne. Herefter tilmelder du dig et affiliate netværk som eksempelvis Partner-ads eller Euro-ads, hvorefter du strategisk placerer reklamer. Disse reklamer bliver så (forhåbentligt) klikket på af dine brugere, hvorefter de køber et produkt hos hjemmesiden dit reklamebanner sendte dem til. Dette salg er på f.eks. 1000 kroner, du får eksempelvis 10% af partner-ads, som igennem tracking sørger for at få pengene fra webshoppen, hvoraf størstedelen bliver smidt ind på din konto. Så basicly er du en provisionslønnet sælger, der bruger hjemmesider i stedet for at banke på døre eller ringe folk op midt om natten. Så en human dørsælger ;)

SEO?

Har du en hjemmeside igang, kan det sagtens svare sig at optimere sig i retning af Google. Dette går under navnet SEO (Search Engine Optimization), hvilket er et meget populært emne, du vil finde mange kloge menneskers holdninger omkring, ved at lave et par hurtige googlinger på forkortelsen.

Mit gode råd!

Læs. Overvej. Køb et domæne (f.eks pandaenersød.dk). KOM I GANG!

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

 • Mick siger:

  Hej Simon.
  Så fik jeg tid, til at læse dit indlæg, efter vores “debat” om SEO. Utrolig spændene artikel du har skrevet. Lidt kort men meget præcis. Hvis du på et tidspunkt laver et længere indlæg. så kunne det være spændene at høre mere om følgene.

  Hvor meget arbejdstid ligger du i det?
  Hvad vælger du dine emner ud fra?
  Hvad tjener du ( nogen er meget hemmelige om dette, og andre ligger det bare åbent fra, det jo hva man er til)
  Hvad bruger du på markedsføring, hvis du bruger penge på det, evt lidt om dine overvejelser.

  Ser frem til flere spændene debatter :-)

  De bedste hilsner

  Mick