NemProgrammering.dk logo

Reputation management på nettet beskytter dit firmas omdømme!

  Skrevet af: Redaktionen     01-04-2013     Skrevet i: SEO + SEM

Online Reputation management

Reputation management er et begreb der dækker over en beskyttelse eller promovering, af et navn eller brand. Det kan være et virksomhedsnavn, et produkt eller et personligt navn.

Ved online reputation management går man ind og optimerer på søgeord, så det er de ønskede søgeresultater der fremkommer øverst.

Det kan være man har fået en unfair negativ kommentar som virksomhed, eller at man har en personlig fortid, man ønsker fjernet fra toppen af resultaterne. Årsagerne kan være mange, men formålet med reputation management er det samme; at beskytte/promovere dit virksomhedsnavn, brand eller personnavn i søgeresultaterne.

Beskyt dit firma med reputation management

Der er mange grunde til at beskytte ens firma og brand via reputation management. Den helt oplagte årsag er de konsekvenser negative kommentar og hjemmesider, vil have for dit omdømme. Det kan koste dig mange penge på bundlinjen.

Der er generelt to metoder inden for reputation management og man bør benytte sig af begge:

1 – Den første metode er at linke mod de “gode” hjemmesider man gerne vil have frem på den relevante søgefrase. Igen, det vil typisk være dit virksomhedsnavn, dit brand eller personlige navn.

2 – Den anden metode er at skabe nyt indhold og nye sider, der kan rangere på det relevante søgeord. Det gør man bedst ved at oprette profiler på sider som Hotfrog.dk, Twitter.com, LinkedIn.com og Facebook.com. Benyt specielt de sociale medier i processen, hvis du ikke allerede gør det.

Samtidig kan man vælge at lave en præsentationsside, med god information der ligeledes kan rangere.

Kom i gang inden det er for sent!

Mange virksomheder er ubevidste om betydningen af reputation management og kommer derfor først i gang EFTER skaden er sket. Det er markant bedre og billigere at være på forkant.

Har du kontrol over de første sider i søgeresultaterne på dit virksomhedsnavn eller brand, så er konsekvensen mindre, hvis der bliver skrevet skadelige ting på nettet.

Siders alder har en betydning inden for søgemaskineoptimering, så kom i gang inden skaden er sket. Der er finde SEO firmaer der kan hjælpe dig med beskyttelse af dit navn eller brand.

Du kan læse mere om online reputation management på Medier-co.dk, hvor du samtidig kan læse en virkelig case om, hvad konsekvenserne kan være.

SEO kursus

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *