NemProgrammering.dk logo

Sådan finder du på en ide til en app, hjemmeside eller online service

  Skrevet af: Ekstern Blogger     11-06-2013     Skrevet i: Off topic

Vil du gerne lave en hjemmeside, online produkt eller app, men mangler den geniale idé? Så læs med her!

Man hører tit om personer og firmaer som tjener millioner af kroner på apps, hjemmesider og andre online tjenester og det får da også ofte en selv til at tænke at man da burde hoppe med på den vogn. Men det med at få den rette idé kan faktisk være rigtig svært og der er rigtig mange som giver op allerede ved dette første step.

Med denne korte guide vil jeg give dig et par hints til, hvordan du finder på en god idé som potentiel kan gøre dig millionær.

Først of fremmest – lets face it, det med at finde på en idé kun fordi man vil tjene penge er e rigtig dårlig indgangsvinkel. Gode idéer kommer nemlig ofte helt af sig selv, og kommer de ikke helt af sig selv men skal tænkes frem, så er det måske et tegn på at det ikke er så god en idé alligevel.

Det med at få ideen er også kun 10% af det at få succes og tjene penge på den. 90% er hårdarbejde og gå-på-mod. Derfor er det også vigtigt at det din idé bygger på er noget du interessere sig for og brænder for. Hvis det ikke er det, så er der stor sandsynlighed for at du vil køre død i projektet og give op til sidst. Tror man på sin idé og brænder for den – så skal det nok lykkedes!

Med det sagt, så findes der rigtig mange steder på nettet, hvor du kan finde inspiration til den gode idé. Tag f.eks. Buzzsumo.com.  Buzzsumo.com er et gratis tool, der samler de mest populære blogindlæg på nettet og sortere dem efter hvilke der har fået flest sociale delinger og viral omtale. Du kan bruge Buzzsumo.com til at lede efter tendenser i vores samfund og måske spotte trends som folk går op i og kan lide at dele med deres venner. Finder du en trend som du også brænder for, ja så er det måske en idé inden for dette emne du skal gå efter! Et andet sted på nettet, hvor du også kan læse om online tendenser og måske finde ideer til at tjene millioner er danske vinsa.dk.

Et andet sted du kan finde information om populære emner og potentielle guldgrubber er på Amazon Kindle bookstore. Her kan du nemlig på de forskellige bøger se, hvor meget de sælger og om de er bestsellers på Amazon. Led efter ”Amazon Best Sellers Rank” på produktet, og hvis dette er under 15.000, kan man kalde det en bestseller. Prøv derfor at indentificere bestsellers, måske er der et emne der interessere dig og som du måske kan komme på en idé indenfor?

Det var lidt om, hvordan du kan finde på en god idé eller i hvert fald et emne hertil. Jeg håber du har kunne bruge min artikel. Smid gerne en kommentar nedenfor!

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *