NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Gratis Danske JavaScript video guides


gratis!
javascript kursus Tag dette JavaScript kursus for begyndere idag!
Start kursus
Videolektioner: 25 Kursus længde: 4 timer Adgang: Ubegrænset Pris: Gratis!

Her på sitet finder du en af ( hvis ikke den største ) samling af JavaScript video-guides i Danmark. Alle guides er gratis, så du behøver ikke betale en øre for at lære at anvende JavaScript.

Du vil med denne JavaScript guide lære at skrive JavaScript helt fra bunden, så hvis du aldrig har set eller hørt om JavaScript før, så er dette det perfekt sted at starte. Vi gennemgår hvert enkelt emne i serperate videoer, således at vi holder en klar og struktureret gennemgang. Når du har være igennem denne javascript guide, vil du være i stand til at skrive dine egne små programmer og ikke mindst implementere færdiglavede scripts på din egen hjemmeside.

De sidste videoer vil også give dig færdiglavede scripts, som du frit kan benytte på din egen hjemmeside. Vi giver dig blandt andet en gratis navigationsbar med dropdown-effekt.

Skulle du løbe ind i problemer undervejs i denne guide, kan du altid søge hjælp på vores forum, hvor masse eksperter sidder klar til at hjælpe dig så godt de kan!

Denne JavaScript guide er bygget op på følgende måde:

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start denne gratis JavaScript guide her: #1 - Lær JavaScript fra bunden | En introduktion

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk


Denne side blev sidst opdateret: