NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Lav en lommeregner med C# | Del 2/3

C# kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Af Jeppe Borggaard Jørgensen

I denne video skal vi arbejde videre med lommeregneren fra forrige video. I sidste video kiggede vi hovedsageligt på GUI delen, og denne lektion vil derfor beskæftige sig med selve kode delene, som skal udføre alle regne operationerne i lommeregnerne samt vise resultaterne i lommeregneren.

Øvelse:
1 - Følg videoen, og forsøg selv på at lave lommeregneren.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: C# kursus, C# tutorial, C# vejledning, C# for begyndere, lav dit eget computer-program, introduktion, kursus for begyndere og lommeregner med C# programmering og Visual Studio

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Harjap    21-04-2023

På min output kan jeg ikke få vist noget fra + - * \ er kode gammel ? Fordi det virker ikke . Jeg har gjort og følt videoen flere gange og kan stadig ikke få vist noget på output . Er det på grund af den nye Visual studio ?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Karsten Hertz    08-03-2023

Jeg havde problemer med, at vi knappens tekst som er output skrevet ud. Jeg tilføjede... using System.Diagnostics; og anvendte kommandoen ... Trace.WriteLine("text");


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Kenneth    05-12-2016

Hej Jeppe.. Jeg har et problem i forhold til output. Jeg kan ikke helt se hvad du har til at stå ved "Show output from:" nede i din output box i bunden af vinduet, men jeg tror det er der jeg har en fejl. Jeg får nemlig ikke vist noget som helst når jeg klikker på knapperne, selvom jeg har tjekket, dobbelt tjekket og trible tjekket at det hele er gjort fuldstændig efter videoen. Jeg har som standard "Build" til at stå under "Show output from: " og jeg synes at jeg kan tyde at der står "General: " i videoen. Er det korrekt? Hvis jeg selv sætter den til "General: " så kommer der en tekst som siger følgende: "We were unable to automatically populate your Visual Studio Team Services accounts. The following error was encountered: TF400813: Resource not available for anonymous access. Client authentication required." Hvad er der galt og hvordan retter jeg det? Venligst Kenneth.