NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Variabler i C#

C# kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Af Jeppe Borggaard Jørgensen

I denne video skal vi kigge på variabler i C#. Vi skal både kigge på teorien bag variabler samt anvende dem i praksis i vores C# projekt i Visual Studio.

Øvelser:
1 - Lav et program der... Erklærer to variable x og y. Sætter x til 5 og y til 3. Udskriver x og y's værdier på formen: x er 5 og y er 3.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: C# kursus, C# tutorial, C# vejledning, C# for begyndere, lav dit eget computer-program, introduktion, kursus for begyndere, variabler.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Line Thøgersen    21-06-2020

tak for nogle gode videoer, der er meget nemme at følge. Jeg glæder mig til at se resten! jeg kunne godt finde på at anbefale dem til de af mine elever, som har interesse for at lære programmering i deres fritid. men. Jeg er matematiklærer, og har bemærket en ting i din måde at fremlægge på, som jeg ofte lægger mærke til hos de af mine elever, der har svært ved at blive gode til matematik. Du siger "x i lig med" i stedet for det rigtige, som er "x er lig med". Det er en lille ting, men jeg oplever hos mine elever, at det faktisk har stor betydning for indlæring, om man kobler det på en sprogligt meningsfuld sætning ("x er lig med" er sprogligt ækvivalent med "x er det samme som", som er den egentlige tolkning af lighedstegnet) eller på en sproglig meningsløs sætning ("x i lig med", der umiddelbart ingen sproglig ækvivalens har, og som af mange opfattes som en kommando til at gøre noget). Det er bare en opfordring til at tænke over det, hvis du laver flere videoer i fremtiden, for det er du ellers ret god til.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Kim M R    27-06-2016

@ Jacob Alt andet lige, lyder det som om at du bare har haft trykket på din "Insert" knap. Så tryk på den igen, og dit problem burde være løst :)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jacob Holland    14-05-2016

Hej! Når jeg går ind midt i en Kommentar f.x og skriver så sletter den det foran Hjælp!!!!!!!!!!!!!!