NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Sådan tager du backup af din Joomla hjemmeside

Joomla kursus | Lav din egen hjemmeside med Joomla
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Susanne Krogh-Hansen, www.wesome.dk

I denne video viser vi, hvordan du tager backup af din Joomla hjemmeside. Det er utrolig vigtigt at du ved hvordan du gør dette således at du kan genoprette din hjemmeside i tilfælde af at du skulle blive hacket eller lignende.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: joomla kursus, joomla guide, Gratis joomla undervisning, joomla video tutorials på dansk, joomla introduktion, muligheder med joomla, joomla, hjemmeside, site, CMS, opensource

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Karl Kristian Dall    03-01-2017

Hej Susanne og Godt Nytår. Det er længe siden jeg har haft fingrene i min eksisterende hjemmeside. Nu vil jeg lave hjemmeside nr. to og genopfriske det hele, men hvordan gør jeg. i forhold til den første. Det er jo to forskellige domænenavne, skal jeg have forskellige brugenavne og password til dem ? når jeg er inde i Joomla hvor definere jeg den nye så jeg kan lave nye artikler, kategorier og menuer. jeg har prøvet som ny bruger på eksisterende adresse uden held. på forhånd tak.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Gitte Jensen    04-07-2016

Hejsa. Jeg vil lige sige tak for de gode lektioner. Dog kunne jeg godt bruge noget mere omkring backup, og evt. brug af ftp fremfor download af akeeba backup. Jeg forsøgte at bruge akeeba og downloadede backup, men da jeg skulle restore, så crashede det hele. Heldigvis var det bare en demo-joomla - Og måske også derfor fejlede den, men hvis der var en ftp metode, kunne det være fedt at lære :-)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    24-11-2015

Hej Mogens, jeg kan desværre ikke give dig en step by step vejledning i hvad du præcist skal gøre, men det lyder til, at du næsten bliver nød til at have en joomla kyndig ind over - specielt, hvis det er en stor side med mange indlæg osv som du ikke vil have skal gå tabt ved en eventuel installation. Du kunne måske prøve at tage fat i susanne som har lavet videoerne, hvis det blot er en opdatering / overskrivning og ikke et helt nyt website med deisign og det hele der skal til, så tror jeg ikke det kan blive voldsomt dyrt. Mvh. Thomas


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Mogens Juhl    23-11-2015

Jeg har fået overladt ansvaret for en hjemmeside, hvor der er sket en skade på selve joomla installationen. (2.5.28) Et sted i jeres forum fik jeg at vide, at jeg "bare" kunne indlæse en ny ren udgave af 2.5.28 - og så d skulle det løse problemet. Jeg forestiller mig at det vil være nødvendigt, at lægge mit backup af siden ind igen bagefter. da det hele vel bliver slettet ved en geninstallering af joomla, men dette er jeg meget usikker på. Siden er gennem årene blevet opgraderet fra 1.5 og skal engang nok opgraderes igen til 3...men nu vil jeg lige have det hele til at fungere. Skaden på joomla er at det ikke er muligt at oprettet menuer, da "knappen" til at vælge kategori mm er nedtonet og ikke virker. Det samme gælder håndtering af artikler mm, så jer er temmelig handicappet ift at opdatere siden. Jeg har ingen forkendskab til joomla, bortset far at jeg har opdateret indhold igennem mange år. Webmasteren har taget sig af programmet - og nu er han væk! Men som sagt, spørgsmålet er hvordan jeg griber det an, håber I kan hjælpe.