Lær objektorrienteret programmering i Objective-C | Gratis videoguides
NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Objektorrienteret programmering i Objective-C

Lad NemProgrammering.dk´s eksperter lave din hjemmeside for dig
Vi tilbyder professionel hjælp til udvikling af hjemmesider og webshops. Læs mere om vores ydelser her!

Information om denne video

Underviser: Jeppe Borggaard Jørgensen

Se hvordan andre har løst opgaverne til denne serie og del dine egne løsningsforslag her: Løsningsforslag til Objective-C serien

I denne video giver vi dig en introduktion til objektorrienteret programmering i Objective-C. Objektorrienteret programmering er et meget stort emne, og derfor vil de næste mange videoer også beskæftige sig med dette emne, og dermed gå mere i dybden med forskellige underemner. Den grundlæggende tanke bag objektorrienteret programmering er, at man deler programkoden op i klasser. Hver klasse har så hver sit ansvarsområde, og indeholder derfor de instans-variable og metoder der skal til for at varetage dette ansvarsområde.

Et eksempel på en klasse kunne være en bog. Denne bog-klasse kunne indeholde data om eksempelvis sidetal og forfatter samt metoder til at interagere med disse ting. Man kan så manipulere med denne klasse, og måske ændre antallet af sider i bogen via et objekt der benytter en af de prædefinerede metoder. Objektorrienteret programmering kan godt være svært at forstå i starten, og Jeppe vil derfor forsøge i de næste videoer at skære det så meget ud i pap som muligt. Du vil dog ikke kunne lære objektorrienteret programmering blot ved at se de næste mange videoer - du er nød til selv at prøve det og arbejde med det. De næste mange videoer vil give dig fundamentet til at kunne det 100%.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Objective-C kursus, Objective-C tutorial, Objective-C vejledning, Objective-C for begyndere, lav din egen app, objektorrienteret programmering

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!