NemProgrammering.dk logo

Objektorrienteret programmering i Objective-C

Objective-C kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Jeppe Borggaard Jørgensen

I denne video giver vi dig en introduktion til objektorrienteret programmering i Objective-C. Objektorrienteret programmering er et meget stort emne, og derfor vil de næste mange videoer også beskæftige sig med dette emne, og dermed gå mere i dybden med forskellige underemner. Den grundlæggende tanke bag objektorrienteret programmering er, at man deler programkoden op i klasser. Hver klasse har så hver sit ansvarsområde, og indeholder derfor de instans-variable og metoder der skal til for at varetage dette ansvarsområde.

Et eksempel på en klasse kunne være en bog. Denne bog-klasse kunne indeholde data om eksempelvis sidetal og forfatter samt metoder til at interagere med disse ting. Man kan så manipulere med denne klasse, og måske ændre antallet af sider i bogen via et objekt der benytter en af de prædefinerede metoder. Objektorrienteret programmering kan godt være svært at forstå i starten, og Jeppe vil derfor forsøge i de næste videoer at skære det så meget ud i pap som muligt. Du vil dog ikke kunne lære objektorrienteret programmering blot ved at se de næste mange videoer - du er nød til selv at prøve det og arbejde med det. De næste mange videoer vil give dig fundamentet til at kunne det 100%.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Objective-C kursus, Objective-C tutorial, Objective-C vejledning, Objective-C for begyndere, lav din egen app, objektorrienteret programmering

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!