NemProgrammering.dk logo

Sådan udvikler du din egen app del 2

Objective-C kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Jeppe Borggaard Jørgensen

I denne video vil vi vise dig i, hvordan du udvikler din egen app med Objective-C og Xcode. Dette er del to ud af to i vores videoer om, hvordan du i Xcode kan kombinere de grafiske elementer og koden, for på den måde at opnå en funktionsdygtig app. I videoen vil vi altså bygge bro mellem det grafiske udseende i app´en og den bagvedliggende kode, som vi har lært igennem de sidste mange videoer. Dette er samtidig den sidste video i vores serie om at udvikle sin egen app. Vi håber du har fået en masse ud af kurset, og måske fået mod på at lære mere om Obective-C og Xcode, for på den måde at kunne udvikle din helt egen app.

Tak fordi du kiggede med!

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Objective-C kursus, Objective-C tutorial, Objective-C vejledning, Objective-C for begyndere, lav din egen app, Xcode

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    02-03-2015

Hej Jonas, Det er en rigtig god ide at prøve at teste den visuelle editor af og se hvad du kan lave med den viden om programmering du har. Du vil sikkert finde ud af at funktioner som du gerne vil have i din app ikke kan laves uden at lære mere programmering, og så kan du jo lærer videre på den måde :-) Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jonas    01-03-2015

Rigtig god serie! Det har virkelig givet mig blod på tanden, til at lave apps. Lige et spørgsmål til de sidste videoer... Synes det virker som om, at man skal starte med app editoren og programmere derfra? Er det helt forkert?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    11-01-2015

Hej Toke, Dejligt at høre at du har kunne bruge dette begynderkursus, og at du har mod på selv at arbejde videre vil din helt egen app. Der findes rigtig mange guide på nettet, som viser, hvordan du udgiver på på App Store, så mon ikke du også får styr på det ingen længe. Mvh


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Toke    11-01-2015

Tak for denne videoserie. Jeg tænker at jeg har lært meget, og glæder mig meget til at forsøge mig med mine helt egne projekter :-) Jeg mangler stadig at finde ud af, hvordan jeg får min "app" fra Xcode til min iPad, men mon ikke der er en løsning et sted på nettet?