NemProgrammering.dk logo

De 3 bedste gratis webshop plugins til WordPress

  Skrevet af: Redaktionen     12-10-2016     Skrevet i: WordPress

WordPress er det mest populære OpenSource CMS system i verden, og det er blevet mere og mere udbredt som Webshop system. I denne artikel viser jeg dig vejen til de 3 bedste webshop plugins.

WordPress er ifølge webshopgeek.dk det mest populære CMS system med en markedsandel på 58.9%. WordPress er blevet det mest populære OpenSource system hovedsageligt på grund af en høj brugervenlighed. I dette indlæg vil jeg fortælle dig om 3 webshopplugins, som du kan bruge til din webshop.

Herunder kan du læse om WooCommerce, WP Commerce og Jigoshop.

  1. WooCommerce

WooCommerce er et gratis webshop plugin til WordPress udviklet af WooCommerce. WooCommerce er et meget fleksibelt plugin. Derudover er det et meget nemt og overskueligt plugin, som ikke kræver at du er teknisk anlagt. WooCommerce kan blandt andet bruges til at sælge følgende:

  • Fysiske produkter
  • Digitale produkter
  • Abonnementer

Aktive installationer: 1 million+

Relevant: Sådan installerer du WooCommerce

  1. WP Commerce

WP Commerce er ligesom det overstående plugin utroligt simpelt og overskueligt. WP Commerce gør det muligt for dig at have fuld kontrol over din webshop, og pluginnet tillader dig at have fuld kontrol over HTLM og CSS. Pluginnet kan blandt andet bruges til:

  • Fysiske produkter
  • Digitale produkter
  • Abonnementer

Aktive installationer: 50.000+

  1. Jigoshop

Jigoshop er ligesom de 2 overstående plugins helt gratis at bruge. Jigoshop er utroligt simpelt at benytte, dog overhovedet ikke i samme klasse som WP Commerce og WooCommerce. Jigoshop kan sælge de samme typer produkter som de overstående plugins.

Aktive installationer: 10.000+

Vinderen er WooCommerce, og jeg vil til hver en tid anbefale at man vælger WooCommerce som plugin. WooCommerce har mange flere installationer end Jigoshop og WP Commerce, og dette betyder også at de har langt mere data til at gøre deres produkt endnu bedre.

Det at WooCommerce her mange flere installationer end sine konkurrenter betyder også, at du vil have langt nemmere ved at finde guides, temaer og plugins til deres platform. Derudover vil du have nemmere ved at finde en freelancer, som er specialiseret i WooCommerce, hvis du i fremtiden får brug for det

En downside ved at vælge et plugin som har mere end 1 million installationer kan være at hackere har et større incitament til at lave hackerangreb på et kendt plugin end på et langt mindre og ukendt plugin.

Fordelen ved at bruge WordPress som webshop platform frem for Magento

En af de største fordele ved at benytte WordPress som webshop platform er helt klart dens brugervenlighed.

På næsten alle mine sider bruger jeg WordPress pånær min webshop, som sælger opladere og batterier. Min webshop benytter sig af Magento, som slet ikke er ligeså brugervenligt som WordPress, og der er heller ikke nær så mange der bruger det.

Det betyder blandt andet at der er langt mindre guides om hvordan og hvorledes man bruger systemet. Dette betyder altså at jeg i mange situationer må have en freelancer til at rette fejl og mangler for mig løbende. Dette er altså en løbende udgift, som jeg kunne have undgået ved at vælge WordPress som CMS med for eksempel WooCommerce.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *