NemProgrammering.dk logo

Konverter billeder og PDF´er til redigerbare tekst-dokumenter med Google Docs

Google Docs kursus » Konverter billeder og PDF´er til redigerbare tekst-dokumenter med Google Docs # 17
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Thomas Iversen   Video: 3:10   Lektion nr. 17 af 19

I denne video vil du blive introduceret til en utrolig kraftfuld funktion i Google Docs.

Funktionen gemmer sig faktisk i Google drive, så det er her du skal gå hen for at bruge den. Funktionen kan konvertere billeder og PDF´er til redigerbare tekst-dokumenter i Google Docs.

I videoen vil du f.eks. se, hvordan et billede som indeholder tekst, kan konverteres til redigerbar tekst i Google Docs med blot et enkelt klik. Har du f.eks. set noget i en bog, som du gerne vil bruge i dit dokument, kan du altså blot tage et billede af det og efterfølgende konvertere det til tekst via Google Docs – smart ikke!? Du vil selvfølgelig også se, hvordan du gør den samme manøvre med et PDF-dokument i stedet for et billede.

I næste video skal vi se på “offline mode” i Google Docs, som giver dig mulighed for at arbejde med dine dokumenter, selvom du ikke har adgang til internettet.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

  • Benedikte siger:

    Hej. Dejligt værktøj, men hvad hvis man i word har klistret skærmdump ind af tekst med windowstast shift s ? Dem kan jeg ikke få lov at konventere til tekst. Har også prøvet at gøre dokumentet til en PDF først, men så gør Goggle Docs dem bare retur til de skærmdumps, der var i forvejen. Hvad er den fantasiske løsning til det?