NemProgrammering.dk logo

Tekstformatering i Google Docs | Sådan gør du!

Google Docs kursus » Tekstformatering i Google Docs | Sådan gør du! # 2
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Thomas Iversen   Video: 10:00   Lektion nr. 2 af 19

I denne video går vi for alvor i gang med at redigere tekst i Google Docs. Du vil i løbet af denne video blive præsenteret for alle de grundlæggende tekstformateringsmuligheder der findes i programmet, så du selv allerede efter denne video kan begynde at skrive dine egne tekster i Google Docs.

Hvis du har arbejdet med Word før, så vil mange af de formateringsmuligheder som du ser i denne video virke bekendte. Formateringsmulighederne ligner nemlig hinanden rigtig meget fra Docs til Word, hvilket gør det dejlig nemt at komme i gang med Docs. Dette er også grunden til, at vi kun bruger én video på at gennemgå de grundlæggende formateringsmuligheder, da du med stor sandsynlighed allerede kender dem.  Vi vil istedet i de kommende videoer fokusere mere på de ting i Google Docs, som du måske ikke finder i andre tekstredigeringsprogrammer.

I næste video vil du se, hvordan du fra Google Docs kan eksportere dine dokumenter til andre formater såsom Word-formatet og PDF.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

  • Kim JL Lodsgård siger:

    Når et sådant kursus nu er for begyndere, er det ikke så godt at det som altid med it-kurser går for hurtigt. Der er ingen gentagelser eller kunstpauser så man har mulighed for at lave blot korte notater. Det skal bare huskes altsammen og fordøjes i en ruf, – ikke noget med lige at lade den synke ind. Jeg har efterhånden været til en del it-kurser og har det indtryk at der må være tage om en pædagogisk brist – altså en manglende indlevelsesevne i forhold til de knap så skarpe kursister.
    Eksempelvis bruges der udtryk som LINK som jeg troede stod for noget lidt andet end det her bliver brugt som og dermed er jeg noget desorienteret.
    Endvidere vises hvordan skærmbilledet kan zoomes op og ned, men mens jeg ser videoen kan jeg da vist ikke gøre det, hvilket er ret uheldigt for den unge mand der styrer kurset efterlader skærmbilledet i en størrelse, der visse steder er umulig at aflæse. Det er simpelthen for småt. Kan man så bare nå at skrive det ned, ville det have været ok, men nej nej det går over stok og sten. Jeg tænker jeg skal se videoen adskillige gange for at få det hele med.