NemProgrammering.dk logo

Overblik over Premiere Pro

Premiere Pro kursus » Overblik over Premiere Pro # 1
Inkluderet:
Livstidsadgang
29 videolektioner
5 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Henrik Maegaard   Video: 10:18   Lektion nr. 1 af 29

I denne første lektion i Premiere Pro for begyndere skal vi gennemgå, hvordan vi udnytter dette kraftige program til at redigere og producere film og videofiler. For at få mest ud af programmet skal vi kigge på alt lige fra teorier omkring filmklipning og præproduktion til at gå ned i de tekniske detaljer om, hvordan programmets indstillinger skal være på din computer. Vi skal vi også se lidt på baggrunden for filmklipning, og hvordan det har påvirket opbygningen og funktionen af et videoredigeringsprogram generelt.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

 • Palle L. siger:

  Syntes kvaliteten på filmen er dårlig kører den i 1080

  1. Henrik M. siger:

   Hej Palle
   Jeg skal lige vide, hvilken video, du kører, hvordan og i hvilket program? Hvis du er inde i Premiere og ser på de videoer, du skal redigere sammen, kan du indstille visnings-kvaliteten af videoerne til f.eks. “1/2” eller “1/4”. Dette er for at spare hukommelse, så en mindre computer ikke bryder sammen under arbejde med større filer.
   Dette er ikke noget, der påvirker renderingen af filmen, som du kan køre ud i den valgte kvalitet (der dog ikke kan blive kønnere end optagelsens kvalitet).
   Mvh Henrik