NemProgrammering.dk logo

Sådan laver du dit eget betjeningspanel i Google Analytics

Google Analytics kursus » Sådan laver du dit eget betjeningspanel i Google Analytics # 18
Google Ads / AdWords kursus

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 10:11   Lektion nr. 18 af 22

I denne video vil du lære, hvordan du opsætter dit eget betjeningspanel i Google Analytics fra bunden.

Et betjeningspanel er en enkelt overblik i Google Analytcis, hvor du kan samle de rapporter, der er vigtige for dig. Du kan f.eks. lavet et SEO-betjeningspanel, hvor du samler alle de rapporter der er vigtige i forhold til SEO på din hjemmeside.

På denne måde behøver du ikke at kigge flere rapporter igennem, hver gang du skal tjekke op på din SEO  – du kan istedet nøjes med kun at kigge et sted, nemlig på dit SEO-betjeningspanel, hvor alle dine rapporter allerede er samlet.

I denne video viser vi, hvordan du selv kan lave nye widgets/rapporter til dit betjeningspanel. Vi har dog allerede selv lavet et godt SEO-betjeningspanel, som vi gerne vil dele med dig.

Klik derfor på linket herunder, hvis du gerne vil have det SEO-betjeningspanel, som du ser i videoen. Du skal være logget ind på din Google Analytics konto, før end at du kan knytte betjeningspanelet til din konto.

Få vores SEO-betjeningspanel

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

  • Michella siger:

    Tak for en god gennemgang.
    Jeg vil gerne have en widget, der viser hvor meget trafik, som kommer fra sociale netværk/medier ind på en bestemt kategori-sektion på min side. Hvordan laver jeg sådan en widget?

  • Kennet siger:

    Genialt….TAK!