NemProgrammering.dk logo

Introduktion til avanceret Photoshop

Avanceret Photoshop kursus » Introduktion til avanceret Photoshop # 1
Inkluderet:
Livstidsadgang
22 videolektioner
5 timers undervisning
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Jonathan Filskov   Video: 02:54   Lektion nr. 1 af 22

Dette afsnit er en introduktion til serien ”Advanced Photoshop”. Forfatteren, Jonathan Filskov, præsenterer sig selv og præciserer hvilken målgruppe kurset henvender sig til. Desuden gives nogle eksempler på, hvilke emner der berøres i serien.

Princippet ”non-destruktiv” redigering defineres og vigtigheden heraf understreges. Dette princip er en af hovedårsagerne til at vi arbejder med layers og tillader at man langt henne i arbejdsprocessen kan foretage justeringer undervejs, uden at man skal slette eller lave sit arbejde om igen.

Gennem hele serien vil vi arbejde non-destruktivt, dvs. vi vil i høj grad udnytte brugen af layers og masker, som er styrken ved Photoshop. I næste afsnit tager vi fat i brugen af ”RAW” editor, som kan og måske bør være den første redigering der foretages når et billede overføres fra kamera til computer.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

 • arne n. siger:

  kan jeg downloade kurset til 2 enheder – min stadionære pc og iPAD -årsagen er at det er lidt besværligt når lektionen er på pc’en – så skal jeg skifte skærmbillede når jeg samtidig selv skal afprøve funktionerne ?

  1. Thomas I. siger:

   Hej Arne,

   lektionerne skal ikke downloade men ses her på siden. Du kan godt være logget ind på den samme bruger to steder, så på den måde kan du sagtens have videoerne kørende på begge dine enheder på samme tid :-)

   Mvh.