NemProgrammering.dk logo

Udseende, brugerflade og arbejdsrum, (interface og workspace)

Illustrator kursus » Udseende, brugerflade og arbejdsrum, (interface og workspace) # 1
Inkluderet:
Livstidsadgang
25 videolektioner
4 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Henrik Maegaard   Video: 07:17   Lektion nr. 1 af 25

Velkommen til dette kursus i Adobe Illustrator CC for begyndere. Vi skal i denne video kigge på programmets udseende og primære applikationer for at få et grundlæggende overblik. Illustrator har nogle indstillinger, som kan tilpasses til ens personlige preferencer og behov, men vi fokuserer i dette afsnit på at vise, hvor de enkelte værktøjer og indstillinger kan findes.

Illustrator CC er den nyeste version, men den er ikke væsensforskellig fra andre, tidligere udgaver, så man kan sagtens følge med i kurset med en ældre udgave af Illustrator.

Illustrator er et tegneprogram, som primært arbejder med vektorer. Det har nogle kraftige værktøjer til netop dette formål, hvor Adobe Photoshop er til fotografi og maling og Adobe Indesign er til opsætning af fler-sidede dokumenter med meget tekst. Disse programmer kan heldigvis samarbejde, så en fil fra hvert af programmerne kan overføres til hinanden og arbejdes videre med. Dvs. at en tegning fra Illustrator kan overføres til Photoshop og få skygger eller billedeffekter – og dette kan så videre´indsættes i et Indesign-dokument – som f.eks. et billede i et magasin.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

  • Lui Niels N. siger:

    Hej Mikkel, hvordan gør man så man kan gøre tekst, firkanter m.m. støre eller mindre, uden at de bliver skæve. Altså ren skalering i størrelsen?

    Tænker man skal mærkere dem og låse dem på en måde, har bare ikke fundet ud af hvordan endnu.