NemProgrammering.dk logo

Sådan bruger dine besøgende din hjemmeside | Adfærdsflow og websiteindhold

Google Analytics kursus » Sådan bruger dine besøgende din hjemmeside | Adfærdsflow og websiteindhold # 8
Google Ads / AdWords kursus

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 12:24   Lektion nr. 8 af 22

I denne videolektion skal vi dykkere mere ned i, hvordan de besøgende navigerer og bruger din side, når de først er kommet ind på den.

Vi skal blandt andet se på, hvilke sider dine besøgende typisk lander på første gang de kommer ind på din side. Herefter skal vi prøve at følge deres rute rundt på din hjemmeside via det man kaldet en “Adfærdsflow rapport”. Rapporten kan godt være lidt svært at bruge og ikke mindst svær at overskue, men forhåbentlig vil du efter denne video have fået en langt bedre forståelse af, hvordan du kan bruge den til at forstå dine besøgendes adfærdsflow på din side.

Vi skal i denne video også kigge på nogle helt grundlæggende ting som f.eks. hvilke sider på din hjemmeside der er mest populære, og hvordan du skifer url til sidetitel, hvis du ikke kan huske hvad de forskellige url´er på din side dækker over.

I næste lektion skal vi kigge nærmere på dato-tilpasningsmuligheder i Google Analytics. Du kan nemlig nemt og hurtigt i Google Analytics sammenholde data fra forskellige perioder – det viser vi i næste video!

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.