NemProgrammering.dk logo

Demografi, interesser og teknologier i Google Analytics

Google Analytics kursus » Demografi, interesser og teknologier i Google Analytics # 6
Google Ads / AdWords kursus

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 12:23   Lektion nr. 6 af 22

I denne videolektion skal vi kigge nærmere på demografi, interesser og teknologier, som alt sammen findes under målgruppe-menupunktet i Google Analytics.

Vi skal f.eks. se, hvordan du kan begynde at indsamle data omkring dine besøgendes alder og interesser, data som du evt. kan bruge til at målrette dine kampanger og annoncering bedre.

Vi skal også se på, hvordan du får indsigt i, hvilke teknologier dine besøgende bruger. F.eks. prøver vi at trække en rapport der viser, hvor stor en procentdel af de besøgende på vores eksempelside, der anvender en mobiltelefon, når de besøger siden – resultatet kan for nogle være overaskende!

Udover teknologier, vil du også lære, hvordan du kan bruge din indsigt i brugernes lokalitet til at optimere f.eks. din webshop og de leverings-muligheder der findes herpå.

I næste video hopper vi videre til næste menupunkt, nemlig “Anskaffelse”.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

 • Liane siger:

  Hej… jeg er helt ny, men prøver at forstå. Men det går over min forstand, at jeg feks. kan se i oversigt i Målgruppe-fanen, at jeg har 429 nye brugere – men når jeg så kigger på demografi / alder – for samme periode, så viser den mig kun 80 nye brugere (fordelt på aldre) – og det samme gør sig gældende, når jeg kigger på køn – her vises kun 85. Hvem er resten af brugerne? Tak om du vil svare på dette.

  1. Thomas I. siger:

   Hej Liane,

   Der er en del af dine brugere, som Google ikke ved hvilket køn har, og derfor er de ikke med taget i denne oversigt.

   Mvh.

 • Birgitte siger:

  Hej
  Tak for et fint kursus :-)
  Hvordan aktiverer jeg målgrupper? Kan det være ændret, siden du lavede filmen? Jeg kan ikke gennemskue, hvordan jeg gør.
  Mvh Birgitte

  1. Thomas I. siger:

   Hej Birgitte,

   Du har ikke en “aktiver”-knap under Demografi->Oversigt? På de konti jeg har, hvor det ikke er aktiveret, har jeg knappen som vist i videoen.

   Mvh.

 • Ulla Kaaber Christensen siger:

  Hej Thomas
  Jeg er igang med at gennemgå din session omkring målgruppe og demografi. I fredags aktiverede jeg den, men siden da kan jeg ikke få vist nogle data. Hvad har jeg gjort galt? Der kommer intet frem om hverken alder, køn eller interesser. Jeg får blot informationen at der ingen data vises. Med venlig hilsen Ulla Kaaber Christensen, Company-Flow

  1. Thomas I. siger:

   Hej Ulla,
   Det kan godt gå længere før der kommer data, specielt hvis i ikke har så mange besøgende på jeres side. Hvordan ser det ud idag?