NemProgrammering.dk logo

Sådan indsætter du din Google Analytics tracking kode på din side

Google Analytics kursus » Sådan indsætter du din Google Analytics tracking kode på din side # 3
Google Ads / AdWords kursus

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 10:24   Lektion nr. 3 af 22

I denne video viser vi dig, hvordan du kan indsætte din Google Analytics trackingkode på din hjemmeside eller webshop.

Vi forklarer, hvordan koden skal indsættes i din header, og viser samtidig, hvordan du i praksis gør, hvis du bruger WordPress eller et andet CMS system.

Med WordPress findes der nemlig flere muligheder for at indsætte sin tracking kode på sin side. Du kan både bruge et plugin, gøre det via dit tema eller selv indsætte den i kildekoden – vi gennemgår selvfølgelig alle tre metoder.

I næste video skal endelig til at arbejde med vores kontrolpanel i Google Analytics. Vi giver dig en grundlæggende introduktion til kontrolpanelet, og de muligheder du har derinde.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

 • jeppe siger:

  Jeg sidder og skal opsætte analytic for en virksomhed, men når jeg logger ind på wordpress er funktionerne som plugins, værktøjer, udsende og indstillinger der ikke. Er det fordi at jeg har fået et login der ikke har adgang til disse funktioner, eller er det fordi siden er så gammel som den. Tror den er sat op i 2010

  På forhånd tak!

  1. Thomas I. siger:

   Hej Jeppe,

   Det kunne godt lyde som om, at det er en WordPress.com hjemmeside og ikke en selv-hosted løsning. Her har du nemlig ikke adgang til disse funktioner.

   Mvh.

 • Izabella siger:

  Skal man have premium/betalt version for at få google analytics plugin?

  1. Thomas I. siger:

   Hej Izabella,

   Nej der findes masser af gratis plugins, der hjælper dig med at indsætte Google Analytics på din side. Se f.eks. det her: https://da.wordpress.org/plugins/ga-google-analytics/

   Mvh.