NemProgrammering.dk logo

Sammenlign data fra forskellige perioder i Google Analytics

Google Analytics kursus » Sammenlign data fra forskellige perioder i Google Analytics # 9
Google Ads / AdWords kursus

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 06:52   Lektion nr. 9 af 22

I denne videolektion vil du lære, hvordan du sammenholder / sammenligner data fra forskellige tidsperioder i Google Analytics.

Foretil dig, at du har haft en rigtig dårlig uge, og dine besøgtal har være rigtig lave. Du undrer dog over, hvad det dog kan skyldes. Vejret har ikke været godt, så det er ikke fordi folk har været ude istedet for at sidde foran computeren. Dog har der været en række helligdage i denne uge, så måske det er derfor, at du ikke har haft så mange besøgende – folk har simpelthen holdt fri istedet for at surfe/handle på nettet.

Dette mysterium kan kun løses ved at sammenligne din uge med den samme uge sidste år, hvor de samme helligedage lå. På den måde kan du se, om billedet var det samme sidste år og måske få ro i sindet i forhold til faldet i besøgstal. At gå tilbage i tiden kræver selvfølgelig, at du har besøgsdata fra din hjemmeside tilbage i tiden, hvilket ikke er sikkert, hvis du for nyligt er begyndt at bruge Google Analytics på din side.

I denne video viser vi dig, hvordan du kan lave en sammenligning af besøgsdata mellem forskellige tidsperioder i Google Analytics.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *