NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Gratis Danske PHP video guides


gratis!
php kursus Tag dette PHP kursus for begyndere idag!
Start kursus
Videolektioner: 24 Kursus længde: 3 timer Adgang: Ubegrænset Pris: Gratis!

Her på sitet finder du en af ( hvis ikke den største ) samling af PHP video guides i Danmark. Alle guides er gratis, så du behøver derfor ikke betale en øre for at lære at programmere PHP. Dette er en meget begyndervenlig serie, hvilket betyder, at alle kan være med, også selvom de aldrig har set en eneste PHP kode før.

Du vil lære at programmere igennem en lang række videoguides, hvor vi behandler ét emne ad gangen. Enkelte videoer i denne PHP guide vil også give dig en masse færdige scripts, som du kvit og frit kan kopiere og bruge på din egen hjemmeside, hvis du har lyst.

Under hver video vil der være en eller flere øvelser, som vi anbefaler dig altid at lave. Ved at lave øvelserne vil du lære hurtigere, og samtidig få en bedre forståelse af de teorier og koncepter vi underviser i.

Skulle du have spørgsmål eller problemer med det du lære i videoerne, så er du altid velkommen til at besøge vores forum, hvor en masse eksperter sidder klar til at hjælpe dig!

Denne PHP guide er bygget op på følgende måde:

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start denne gratis PHP guide her: PHP GUIDE - VIDEO 1

Det bør noteres, at PHP er mest kraftfuld i forbindelse med MySQLi. Vi anbefaler derfor at du også tager et kig på vores gratis MySQLi guides.

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk


Denne side blev sidst opdateret: