NemProgrammering.dk logo

Banner | Sådan laver du et banner til website eller nyhedsbrev med InDesign

InDesign kursus » Banner | Sådan laver du et banner til website eller nyhedsbrev med InDesign # 24.1
Inkluderet:
Livstidsadgang
51 videolektioner
10 timers undervisning
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Sune Tarp   Video: 33:03   Lektion nr. 24.1 af 52

Dette er en øvelseslektion, og du opfordres til selv at prøve at lave de samme ting, som der vises i videoen. For at du kan følge med, skal du hente nedenstående øvelsesfiler, og anvende dem mens du ser videoen:

Øvelsesfilerne kan kun hentes, hvis du har købt adgang til kurset.

I denne lektion vil du lære, hvordan du laver et banner med InDesign. Dette er den første video ud af to om, hvordan man laver sit eget banner med InDesign.

Vi laver et banner, som både kan bruges på din hjemmeside eller i et nyhedsbrev. Du vil i løbet af denne video gøre brug af en masse af de ting du har lært i de foregående videoer, og du vil se, hvordan de forskellige metoder og funktioner kan kombineres til at lave et flot og iøjnefaldende banner.

Vi laver et banner, som skal reklamere for en række barnevogne. Vi vil den forbindelse gøre brug af billederammer til at indramme vores billeder af barnevognene. Vi vil desuden lave et baggrundsmønster, som vil gøre vores baggrund lidt mere interessant at se på. Dropshadow, lag, direct selection,og forskellige tekstformateringer vil også blive brug i løbet af denne videolektion – så glæd dig til at få brugt alle de ting, som du har lært igennem dette kursus!

Spørgsmål og kommentarer

Det er ikke muligt at skrive kommentarer / stille spørgsmål til dette indhold