NemProgrammering.dk logo

Lav en flyer med InDesign

InDesign kursus » Lav en flyer med InDesign # 21
Inkluderet:
Livstidsadgang
51 videolektioner
10 timers undervisning
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Sune Tarp   Video: 59:55   Lektion nr. 21 af 52

Dette er en øvelseslektion, og du opfordres til selv at prøve at lave de samme ting, som der vises i videoen. For at du kan følge med, skal du hente nedenstående øvelsesfiler, og anvende dem mens du ser videoen:

Øvelsesfilerne kan kun hentes, hvis du har købt adgang til kurset.

I denne videolektion skal vi prøve at lave en flyer med InDesign.

En flyer kan bruges til rigtig mange ting. F.eks. kan du smide en lille flyer i posen, hver gang der er en, der handler i din butik, eller uddele dem på strøget, hvis du har et budskab du vil ud med.

En flyer egner sig i det hele taget til at formidle korte og klare budskaber, hvor læserne hurtig skal kunne forstå budskabet og forhåbentlig reagere på det. I denne video skal vi lave en flyer til en ny webshop med børnetøj kaldet “trendykiddo.dk”. Flyeren skal uddeles til en messe for børnetøj, så budskabet om den nye webshop der snart åbner, kommer ud til den rigtige målgruppe. Dette er selvfølgelig et tænkt eksempel, men det kunne sagtens være virkelighed.

Jeg vil i videoen anvende en del af de ting, som vi har gennemgået tidligere i kurset, så du burde allerede kende mange af de værktøjer og teknikker, der bliver brugt. Denne video vil i modsætning til de foregående videoer sammensætte et faktisk eksempel på en flyer, så du, med inspiration fra denne video, kan prøve at opsætte din egen flyer.

Flyeren som vil blive udarbejdet i denne lektion vil både anvende billeder, et logo lavet i InDesign, forskellige tekstformateringer, lag, swatches, runde hjørner på objekter og meget mere. Du vil med andre ord komme godt omkring en lang række af de værktøjer der findes i InDesign.

Lektionen er ret lang, da vi skal igennem en del tilretninger og opsætninger, men jeg håber alligevel, at du har mod på at se med.

I næste video skal vi lave endnu et praktisk eksempel. Vi skal prøve at opsætte en brochure fra bunden med InDesign.

 

Spørgsmål og kommentarer

Det er ikke muligt at skrive kommentarer / stille spørgsmål til dette indhold