NemProgrammering.dk logo

Sådan laver du et visitkort med InDesign

InDesign kursus » Sådan laver du et visitkort med InDesign # 20
Inkluderet:
Livstidsadgang
51 videolektioner
10 timers undervisning
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Sune Tarp   Video: 27:43   Lektion nr. 20 af 52

Dette er en øvelseslektion, og du opfordres til selv at prøve at lave de samme ting, som der vises i videoen. For at du kan følge med, skal du hente nedenstående øvelsesfiler, og anvende dem mens du ser videoen:

Øvelsesfilerne kan kun hentes, hvis du har købt adgang til kurset.

I denne lektion skal vi i gang med de praktiske eksempler i kurset, hvor du virkelig lærer, hvordan du kan bruge de mange metoder og tricks du har lært indtil nu til at lave ting i InDesign, som du rent faktisk kan bruge til noget.

Vi lægger ud med at vise dig, hvordan du laver dit eget visitkort, så du selv kan designe et unikt visitkort og få det printet hos din lokale printbutik.
Vi laver et simpelt og stilrent visitkort, som du selv kan tage udgangspunkt i, når du designer dit eget.

Et visitkort bruges af rigtig mange i erhvervslivet, og det er en god måde at få folk man møder til at huske en, specielt hvis man har et visitkort som adskiller sig lidt fra de traditionelle hvide visitkort med kontaktinformation og et lille billede.

Har du spørgmål til det visitkort der laves i videoen, skal du være velkommen til at skrive til os i kommentarsporet herunder.

I næste video skal vi lave endnu et praktisk eksempel. Vi skal prøve at lave en flyer. Flyers kan være en fantastisk måde at videregive et kort budskab, og i næste video vil du se, hvordan du selv kan sammensætte en flot flyer i InDesign.

Spørgsmål og kommentarer

Det er ikke muligt at skrive kommentarer / stille spørgsmål til dette indhold