NemProgrammering.dk logo

Grafik | Visningkvalitet, grafiklinks og redigering af grafik i InDesign

InDesign kursus » Grafik | Visningkvalitet, grafiklinks og redigering af grafik i InDesign # 6.1
Inkluderet:
Livstidsadgang
51 videolektioner
10 timers undervisning
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Sune Tarp   Video: 15:57   Lektion nr. 6.1 af 52

I denne videolektion skal vi se, hvordan man kan ændre visningskvaliteten på ens billeder i InDesign. Billeder bliver nemlig som standard ikke vist i deres originale kvalitet, hvilket godt kan skabe forvirring, når du første gang indsætter billeder. Grunden til at InDesign indsætter dit billede med en reduceret kvalitet, er for at gøre programmet hurtigere at arbejde i. Du kan dog ændre kvaliteten, og det viser vi, hvordan du gør i denne video.

Hvis du indsætter billeder i en placeholder, så vil du også opleve, at du ikke kan se hele dit billede. I denne video viser jeg derfor, hvordan du kan tilpasse billedet til din placeholders størrelse.

Vi skal desuden se, hvordan grafiklinks-panelet fungerer, og hvordan du holder styr på dine grafikske elementer i InDesign. Som en del af grafiklinks skal vi se, hvordan du kan redigere et billede, som du bruger i dit dokument, i Illustrator eller Photoshop, således at dine rettelser bliver synlige i InDesign med det samme.

Til sidst i videoen ser vi, hvilke fejl du løber ind i, hvis du ændrer i stier til dine billeder, og hvordan du så retter op på disse fejl.

 

Spørgsmål og kommentarer

Det er ikke muligt at skrive kommentarer / stille spørgsmål til dette indhold