NemProgrammering.dk logo

Sådan laver du indlægs-templates i WordPress

Avanceret WordPress » Sådan laver du indlægs-templates i WordPress # 12
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Sådan laver du indlægs-templates i WordPress
Inkluderet:
Livstidsadgang
39 videolektioner
7 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas M. Iversen   Video: 5:18   Lektion nr. 12 af 39

I sidste video lærte du, hvordan man med nogle få tilføjelser i din originale side-template, kan omdanne den til en ny sideskablon, som du kan vælge imellem i WordPress kontrolpanelet.

I denne lektion viser jeg, hvordan du gør det samme med indlæg, hvor vi igen skal prøve at lave en template uden en sidebar og tekst som fylder hele siden. Desværre er det ikke helt så nemt med indlæg, som det er med sider, og derfor bliver vi nød til at gøre brug af et plugin for at opnår den samme funktionalitet som med sider. Det plugin jeg bruger i videoen kaldes “Custom Post Template” og kan hentes her.

–>OPDATERING<–

Siden denne video blev optaget har WordPress udbygget deres template-system, så det nu også omfatter indlæg. Du kan altså nu lave indlæg-templates på præcis samme måde som du laver side-templates uden brug af et plugin.

I næste videolektion skal vi prøve at lave vores eget widgetområde. Ofte har man nemlig brug for at indsætte widgets på steder, hvor der oprindeligt ikke er indsat et widgetområde i temaet. I næste lektion viser jeg derfor, hvordan du nemt og hurtigt kan oprette og administrere dine helt egne widgetområder.

 

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • Konrad G. siger:

  Hej Thomas
  WordPress har forbedret sig siden du oprettede dine lektionsvideoer. Nu behøver man ikke længere nogen plug-in for at lave nye indlægsskabeloner. Man opretter sin custom indlægsskabelon, og så finder WordPress selv ud af at man kan vælge skabelon, – ligesom for pages.
  I øvrigt mange tak for meget lærerige og let forståelige undervisnings videoer, – de er til UG!
  Med venlig hilsen
  Konrad B. Gislason

  1. Thomas I. siger:

   Hej Konrad,

   Tusind tak for din vidensdeling og dine rosende ord. Du har helt ret, man behøver ikke længere et plugin, hvilket gør det hele meget nemmere.

   Mvh.
   Thomas