NemProgrammering.dk logo

Enqueue JavaScript fil på din WordPress side | Eksempel på funktion i functions.php

Avanceret WordPress » Enqueue JavaScript fil på din WordPress side | Eksempel på funktion i functions.php # 10
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Enqueue JavaScript fil på din WordPress side | Eksempel på funktion i functions.php
Inkluderet:
Livstidsadgang
39 videolektioner
7 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas M. Iversen   Video: 10:55   Lektion nr. 10 af 39

I denne video vil du lære at lave din første funktion i functions.php filen. Vi tager det helt stille og roligt og lægger ud med at lave en simpel function, som inkluderer en JavaScript fil på vores side. Eksemplet vil komme omkring brugen af forskellige indbyggede WordPress funktioner samt de såkaldte actions hooks. Vi vil i den forbindelse gøre brug af WordPress Codex og WordPress Developer Resources, som kan betegnes som vores to bibler i forbindelse med dette kursus.

Jeg forklarer i denne video, hvad actions hooks er og hvordan du bruger dem. I en senere video skal vi dog kigge nærmere på dem, så fortvivl ikke, hvis det er svært at forstå udfra denne video.

I næste video skal vi i gang med at lave vores egne side templates(skabeloner). Det er nemlig muligt i WordPress at lave templates til sine sider, så man selv kan vælge, hvilket layout/look en given side skal have, udfra de templates man har til rådighed. I næste video viser jeg, hvordan du opretter og bruger en ny template via dit child theme.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!