NemProgrammering.dk logo

Sådan laver du dine egne shortcodes i WordPress

Avanceret WordPress » Sådan laver du dine egne shortcodes i WordPress # 14
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Sådan laver du dine egne shortcodes i WordPress
Inkluderet:
Livstidsadgang
39 videolektioner
7 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas M. Iversen   Video: 12:59   Lektion nr. 14 af 39

I denne videolektion vil du lære at lave dine egne shortcodes i WordPress.

Shortcodes er små stykker kode, som kan indsættes i dine indlæg og sider. Koderne vil så, når de bliver vist på siden, blive omdannet til indhold som du har bestemt. Du kunne eksempelvis lave en shortcode som hedder [faa-et-tilbud], som indsætter en kontaktformular på din side, hvor kunderne kan skrive og få et tilbud.

Det smarte er så, at du kan bruge denne shortcode på lige så mange sider og indlæg du vil, og når du engang skal hen og opdatere tilbudsformularen, så vil du kunne gøre det ét centralt sted hvorefter opdateringen vil så igennem alle de steder, hvor du har brugt din [faa-et-tilbud]-shortcode.

I denne lektion viser jeg, hvordan du kan indsætte en tabel på din side med en shortcode. En tabel, som selvfølgelig kan opdateres og vedligeholdes fra et centralt sted i WordPress.

I næste video skal vi arbejde videre med shortcodes. Vi skal se, hvordan du kan tilføje attributter til dine shortcodes og herved muliggøre variationer af dine shortcodes.

Har du spørgsmål til shortcodes, og hvordan du laver netop den shortcode du går og drømmer om, skal du være velkommen til at skrive til mig i kommentarsporet nedenfor.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!