NemProgrammering.dk logo

Introduktion til functions.php filen | Motoren bag dit tema!

Avanceret WordPress » Introduktion til functions.php filen | Motoren bag dit tema! # 9
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Introduktion til functions.php filen | Motoren bag dit tema!
Inkluderet:
Livstidsadgang
39 videolektioner
7 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas M. Iversen   Video: 7:08   Lektion nr. 9 af 39

I denne videolektion giver jeg dig en introduktion functions.php filen. Denne fil er meget central i dit tema, da det er her, at alt ekstra funktionalitet og features i temaet skal laves. Kigger du i dit parent themes´s functions.php fil, vil du også se, at denne er fyldt med en lang række funktioner, som måske ikke giver så meget mening for dig lige nu. Det kan dog stadig være en god idé at kigge filen igennem, da funktionerne heri ofte er meget veldokumenterede med kommentarer og logisk kode. Læser du blot lidt i filen, vil du som regel nogenlunde kunne forstå, hvad de forskellige funktioner gør og hvorfor de er skuet sammen som de er.

Når vi når længere hen i dette kursus, skal vi også skrive vores egne funktioner, og her vil du stille og roligt blive klogere på, hvordan man arbejder med funktioner i WordPress og hvorfor man gør som man gør.

I næste video lægger  vi eksempelvis ud med at lave en helt simpel tilføjelse i vores functions.php fil i child temaet. Vi skal prøve at inkludere noget nyt JavaScript på siden, som gerne skulle give en popup, hver gang en side loades.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!