NemProgrammering.dk logo

Indholdsfortegnelse, fodnoter og slutnoter i Word

Word kursus » Indholdsfortegnelse, fodnoter og slutnoter i Word # 10
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch   Video: 8:22   Lektion nr. 10 af 26

I denne video kigger vi nærmere på referenceværktøjer i Word. Nærmere bestemt drejer det sig her om at indsætte en indholdsfortegnelse, samt at tilføje noter.

For at kunne indsætte en automatisk indholdsfortegnelse skal man på forhånd have tilføjet overskriftstypografier til de overskrifter, der skal indgå i indholdsfortegnelsen. Du lærer, hvordan du kan indsætte, opdatere og slette en indholdsfortegnelse, samt hvordan du ved hjælp af en brugerdefineret indholdsfortegnelse kan nøjes med at tage første niveau af overskrifter med i stedet for niveau 1-3. Der er også andre muligheder for at tilpasse indholdsfortegnelsen til dine ønsker, som vi kaster et hurtigt blik på.

Derefter ser vi på, hvordan du bruger noter i et dokument. Der findes både fodnoter, som indsættes nederst på hver side, og slutnoter, som enten kan placeres sidst i dokumentet eller sidst i et kapitel eller afsnit. Dertil kommer mulighederne for at vælge om noterne skal nummeres 1,2,3… , a,b,c, mv. og om de skal være fortløbende i hele dokumentet eller starte forfra ved hvert kapitel.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.