NemProgrammering.dk logo

Introduktion til Microsoft Word

Word kursus » Introduktion til Microsoft Word # 1
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch   Video: 3:50   Lektion nr. 1 af 26

I denne video får du en introduktion til dette Word kursus og til kursets underviser.

Du får også en helt kort introduktion til, hvad Word kan bruges til. Det er et program fra Microsoft Office, som sætter dig i stand til at arbejde med alle former for tekster – lige fra det korte brev til den lange akademiske afhandling. Det er let at skrive, redigere og layoute teksten, så den passer til forskellige formål og genrer.

Kurset er for begyndere og let øvede, og derfor kan alle følge med, selvom man ikke har arbejdet med Word eller tekstbehandling før. Kursets indhold gennemgås overordnet i denne video: Vi begynder helt fra bunden med at vise dig brugergrænsefladen og går derefter alle funktioner igennem, fra de mest basale værktøjer til de mere avancerede funktioner.

Du får vejledning i at dele tekst og forfatte tekst sammen med andre, og du får tips og tricks til at bruge programmet effektivt.

Kurset tager udgangspunkt i Word 2016, men da vi underviser i de mest basale funktioner, kan du sagtens følge kurset, selvom du har en ældre eller nyere version af Word.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

 • Janni siger:

  Der står i oversigten at man får et kursusbevis når man har taget lektionerne..
  Kan ikke se kursusbeviset, nogen steder?

  1. Thomas I. siger:

   Hej Janni,
   Tak for din kommentar. Jeg tjekkede lige oversigten, og du har ret. Dette er dog desværre en fejl, da det kun er på vores premium (ikke gratis) kurser, at man får et bevis :-)
   Mvh.
   Thomas

 • Vibeke Antczak siger:

  Jeg er glad for at få mulighed for at lære Word på dette kursus. – Og jeg er igang med at gå det igennem, og vil derefter tage hver lektion…. det er muligt jeg har et par spørgsmål efterhånden…