NemProgrammering.dk logo

Udskriftsmuligheder i Word | Sådan udskriver du dit dokument i Word!

Word kursus » Udskriftsmuligheder i Word | Sådan udskriver du dit dokument i Word! # 26
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch   Video: 7:31   Lektion nr. 26 af 26

I den sidste video i denne kursusrække ser vi på mulighederne for udskrivning. Det er selvfølgelig en forudsætning, at man har installeret en printer, for at man kan udskrive sit dokument. Du ser, hvordan du kan udskrive hele dokumentet eller dele af dokumentet, såsom udvalgte sider, flere sider i rækkefølge eller den aktuelle side. Der er mulighed for at udskrive flere kopier på én gang, og at udskrive sætvis eller ikke sætvis.

Mange af de tidligere muligheder for layout kan også vælges her inden udskrivning. Det gælder f.eks. papirretning, papirstørrelse, kanter, linjenumre, mv. Det kan dog anbefales, hvis man har arbejdet med layoutet undervejs, at holde sig til de automatiske indstillinger. Ellers risikerer man at hele det planlagte layout ødelægges, hvis man f.eks. ændrer margener lige inden udskrivning.

Flere indstillinger er afhængige af hvilken printer man har. Det gælder f.eks. om der er automatisk eller manuel udskrivning på begge sider af papiret, og om der er flere bakker i printeren.

Vi ser til sidst på muligheden for at eksportere word-dokumentet til en PDF- eller XPS-fil, hvor layoutet beskyttes, og for at redigere i en PDF.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.