NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Sådan arbejder du med billeder i Word

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch

I denne video arbejder vi med billeder i word. Du introduceres til forskellige måder hvorpå du kan indsætte billeder, dels fra computeren og dels via online billedsøgning på internettet. Husk i den forbindelse reglerne for ophavsret!

Når billedet er indsat i dokumentet ser vi på mulighederne for at formatere det. Der kan sættes ramme på billedet, skygge, refleksion, 3D-rotation og meget andet. Billedet kan justeres, så det bliver skarpere eller blødere, med forskellige kunstneriske effekter og med mere eller mindre lys og kontrast. Derudover kan billedet beskæres og størrelsen på billedet kan ændres. Du lærer, hvordan du fritstiller et motiv. Dette er nemmest, hvis motivet adskiller sig tydeligt fra baggrunden.

Vi kigger dernæst nærmere på placering af billedet, dels på dokumentsiden og dels i relation til den omgivende tekst. Det sidste kaldes tekstombrydning og billedet kan f.eks. placeres inde midt i teksten, mellem linjerne, på linje med teksten, foran og bagved teksten.

Til sidst indsætter vi en video dokumentet, eller i virkeligheden bare et billede og et link til videoens placering – f.eks. på youtube, eller en specifik hjemmeside, hvorfravideoen afspilles.

Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Forum stats

  • 1086 Antal brugere
  • 1566 Antal emner
  • 7881 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg Vores Webbureau

WordPress Hjemmeside