NemProgrammering.dk logo

Punktopstillinger og talopstillinger i word

Word kursus » Punktopstillinger og talopstillinger i word # 16
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch   Video: 5:56   Lektion nr. 16 af 26

I denne video arbejder vi med punktopstillinger og talopstillinger i word. Punktopstillinger er gode til at skabe overblik, og talopstillinger kan desuden illustrere en rækkefølge eller prioriteret liste. Du lærer blandt andet, hvordan du kan omdanne eksisterende tekst til punkter. Vi ser nærmere på de forskellige muligheder for at vælge punkttegn eller oven i købet at lave sine egne punkttegn fra symboler eller billeder.

Vi undersøger, hvordan en punktopstilling eller talopstillinger har flere niveauer, og hvordan man kan redigere punkterne eller tal og bogstaver for disse niveauer. Vi ser også på, hvordan man ved hjælp af tab på tastaturet eller Forøg indrykning (på fanen Hjem) kan lave et underniveau i punktopstillingen og omvendt, hvordan man indrykker en hel punktopstilling uden at gå ned på et lavere listeniveau.

Til sidst ser vi på hvad tabulatorer er, og hvordan man kan indstille disse specifikt, så man efterfølgende ved hjælp af Tab på tastaturet kan flytte markøren til præcist definerede positioner. Du lærer både at indsætte disse positioner manuelt ved at bruge linealen øverst i dokumentruden, og hvordan du finder tabulatorer på dialogboksen med avancerede afsnitsegenskaber.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *