NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Skabeloner i Word

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch

I denne video udforsker vi mulighederne for at bruge skabeloner til dine dokumenter. Der findes i tusindvis af forskellige skabeloner online til brug for virksomheder, personlig brug eller til uddannelsesbrug. Der er f.eks. skabeloner til breve, forretningsplaner, brochurer, nyhedsbreve, opgaver, rapporter, menukort, bordkort, og meget, meget andet.

Vi åbner nogle forskellige skabeloner og ændrer i dem, så de bliver personliggjorte i både farver og skrifttyper. Vi undersøger, hvordan man selv kan fylde en skabelon med eget indhold. I nogle skabeloner anvendes felter og dokumentegenskaber, som går igen flere steder i skabelonen, så du f.eks. kun behøver at indtaste titlen eller datoen én gang.

Du introduceres til sidst til, hvordan du selv kan lave dine egne skabeloner ved at bruge Hurtige dele, og herunder dokumentegenskaber, samt simple designelementer og billeder som f.eks. et logo. Vi gennemgår, hvordan et dokument kan gemmes som en skabelon, så man senere kan oprette et nyt dokument ud fra egne skabeloner. Dette kan spare en masse tid.

Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Forum stats

  • 1086 Antal brugere
  • 1566 Antal emner
  • 7881 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg Vores Webbureau

WordPress Hjemmeside