NemProgrammering.dk logo

Skabeloner i Word

Word kursus » Skabeloner i Word # 6
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch   Video: 10:37   Lektion nr. 6 af 26

I denne video udforsker vi mulighederne for at bruge skabeloner til dine dokumenter. Der findes i tusindvis af forskellige skabeloner online til brug for virksomheder, personlig brug eller til uddannelsesbrug. Der er f.eks. skabeloner til breve, forretningsplaner, brochurer, nyhedsbreve, opgaver, rapporter, menukort, bordkort, og meget, meget andet.

Vi åbner nogle forskellige skabeloner og ændrer i dem, så de bliver personliggjorte i både farver og skrifttyper. Vi undersøger, hvordan man selv kan fylde en skabelon med eget indhold. I nogle skabeloner anvendes felter og dokumentegenskaber, som går igen flere steder i skabelonen, så du f.eks. kun behøver at indtaste titlen eller datoen én gang.

Du introduceres til sidst til, hvordan du selv kan lave dine egne skabeloner ved at bruge Hurtige dele, og herunder dokumentegenskaber, samt simple designelementer og billeder som f.eks. et logo. Vi gennemgår, hvordan et dokument kan gemmes som en skabelon, så man senere kan oprette et nyt dokument ud fra egne skabeloner. Dette kan spare en masse tid.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.