NemProgrammering.dk logo

Smart redigering og kommentarer i Word

Word kursus » Smart redigering og kommentarer i Word # 14
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch   Video: 7:26   Lektion nr. 14 af 26

I denne video ser vi på, hvordan man nemt kan redigere i sit word-dokument. Det er muligheder som søg og erstat, hvor man kan slå et bestemt ord op i hele dokumentet og erstatte det overalt med et andet ord.

Det kan være nyttigt, hvis man pludselig opdager, at et navn er stavet forkert, og man vil sikre sig, at det bliver rettet alle steder. Vi ser også på muligheden for at markere en række tekster på en gang. Dette er muligt, hvis de har samme formatering såsom typografier som overskrift 1, eller brødtekst.

Dernæst lærer du at indsætte kommentarer i et dokument, samt at registrere ændringer. Dette er nyttigt, når flere arbejder sammen om et dokument. Både kommentarer og ændringer som den ene forfatter har foretaget, kan dernæst gennemses en efter en af den anden forfatter og enten afvises eller accepteres.

Med kommentarer går man ikke ind og ændrer i teksten. Kommentarerne bliver bare tilføjet i margenen. Med ændringer skriver man derimod videre i teksten, men med den fordel at alle ændringer registreres.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *