NemProgrammering.dk logo

Navigation og visninger i Word

Word kursus » Navigation og visninger i Word # 3
Excel kursus

Information om denne video

Underviser: Lene Tissot Koch   Video: 17:20   Lektion nr. 3 af 26

I denne video kigger vi nærmere på, hvordan du finder rundt i dit dokument. Du bliver introduceret til navigationsruden, som kan give dig et overblik over overskrifter eller sider i dit dokument. Du kan også lave en søgning og finde de sider, hvor søgeordet er nævnt. Vi gennemgår dernæst en række navigationstaster på tastaturet, som gør, at du hurtigt kan finde frem og tilbage i dit dokument.

Vi kigger også på dokumentruden med linealer, muligheder for zoom og rullepanelet, hvor du kan scrolle op og ned – eller ved at højreklikke springe til top eller bund. Vi ser på forskellige typer af opgaveruder, samt hvor du finder opgaveruderne, og hvordan du bruger dem. Statuslinjen nederst til venstre giver os nogle hurtige oplysninger om status i dokumentet – på hvilken side vi befinder os, hvor mange sider der er i alt, antal ord, og om der er korrekturfejl. Her kan man desuden skifte sprog.

I anden halvdel af videoen gennemgår vi de forskellige visninger i Word: Udskriftslayout, weblayout, dispositionslayout, kladde og læsetilstand. Du ser, hvad de forskellige visninger kan bruges til og du lærer at skifte mellem dem, samt bruge nogle af mulighederne i forbindelse med disse visninger.

Spørgsmål og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.